storhäst bilder

lägger in lite bilder som josefine tog när jag red i söndags!










sötnos :)







fina corina (: ,





<3





och är inte mira och ceasar urgulliga ?
sjukt :')






känslor

hej bloggen! bilden har inget med idag att göra om jag säger så, den tog jag och carro när vi va på finlandsfärjan hhiih. idag har vädret varit underbart, dom lite mer än 8 timmarna i skolan har gått snabbare än väntat och visst hittade jag lite stuff på stan efteråt (tröja + läppstift) . jag och josefine släppte donken en stund innan vi skulle dra och kolla på fotboll, gott! vid klockan 6 gick vi till lidl och köpte godis och sen ner till ifk och satte oss i gräset och glodde och jovars, längesen jag skrattade så mycket! josefine , du gör alla mina dagar :).     nu sitter jag hemma och har booring, tänkte gå och sova, orkar varken städa rum  ele klippa sönder jeans.. sånt som blir när man orkar!. och nu börjar verkligen vårkänslorna komma, känner sig lite deprimerad titt som tatt, men de är sånt man får stå ut med och inte gå någon panik så funkar allt!

godnatttttttt     <3

whoever you like




yesss sommaren är här <3 !  i fredags slutade vi skolan tidigt, efter skolan drog jag, josefine, lina och christoffer till halvars vi åt glass och träffade pappsen på nya motorcykeln, han va glad & vi blev glada! hihi jag droooppte en tröja på gina och sen drog jag och lina hem till mig och fixade oss. senare blev de ferre, jättekul eftrsom att lite bekanta ansikten dök upp. på hela lördagen solade jag och lina och söndagen jag och josefine! , så nu är man bräääänd . .;s , i eftermiddags var de international horse show möte, inför nhs. ska jobba där två helger, ska bli riktigt najs, och jag och josefine kommer vara så bra! efter mötet hämtade pappa mig på mc:n och släppte en pizza! de gillas <3
pussi pussi 
whoever you like - lil wayne

väder!

vädret är underbart och kommer bli mer underbart! allt jag kan säga :}
imorgon är de nationella prov och excel prov inte kul ;o!

mask

 
hej! , idag har skolan varit ensam utan josefine :(, hon bara måste komma imorgon.. spanska prov idag också som sista lektion, de gick väl sådär men kommer väl på ig som på alla andra prov hehe inte bra.  efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte dirr hem, jag har nu precis ridigt corina och det gick bra!

saknar dig pucko <3

nagelförlängning

hej! efter skolan blev det först stan med joefine och träffa frayan, christoffer. jag tog senare en buss hem vid halv 4. väl i blacka bev det att åka till ica och köpa en kyklingsallad att äta då min bror skulle hämta mig hos pappa, jag blev hämtad och vi åkte hem till fredrik ( min bror) och katja. huset har blivit väldigt stilrent och fint må jag säga! katja gjorde en nagelförlängning på mig , jag tycker det blev jättefint! (dock ser naglarna ojämna ut på bilden ovan , men de är dom inte!) broshan köpte oss en varsin pizza och sen drog vi till pappa och drack te till ca halv 12. hehhe ,

imorgon är det spanska - imperfekt prov. USCH! jag har inte pluggat ett skit men tänkte göra de nu innan jag somnar. aja nu måste jag dra mig, vi hörs imorgon!  puss och godnatt :)
förresten, jag hoppas verkligen på bra väder imorgon,! <3

flo rida - sugar (y)

heheheheheh hej! , kom nyss hem ifrån stan . skolan idag har varit så himla najs! började att ha föreläsning om databeroende och typ "faror på internet" eller vad man ska tänka på och så, sedan blev de lunch och efter de blev de en shakespears film, visst ganska värdelöst att gå i skolan men huh alltid kul att träffa allt folk! nu ska jag snart bli hämtad av min bror och vi ska åka till finspång och jag ska foxa nailsen , hoppas de blir najs och att dom inte går sönder nu när jag har börjat rida och allt igen .. sånt som märks!  dagen outfit mm kommer ut senare hinner inte nu! pusssss

måndag 20/ 4

den som inte tror att det finns två sidor i av en konflikt är antagligen uppe i en. och jovisst var inte de klockrent skrivet? haha, en del inkl mig kan ju känna sig träffade! sitter och läser en bok som heter så sant som det är sagt- inspirerande tankar om liver. jovars, ehehe helt okej kul hah. idag har skolan varit lååååååååååång men vi fick sluta lite tidigare så det blev 16:10 vi slutade, jag blev hämtad av rolleT  och vi åkte och köpte en ny kamera på onoff, PÅ TIDEN! sedan dirr hem och jag har suttit mig här nu, måste skriva klart engelskan på projektet, verkligen illa att jag inte har gjort det än men jag har verkligen glömt bort ;o. nu har jag äntligen beställt tid för förlängning av naglar, imorgon! äntligen haha! , annars händer nog inte mycket imorgon, jag sover i blacka hos pappa. 

kolla klippet nedanför also jag hara inte garvat så mycke på länge ;o haha 


http://www.youtube.com/watch?v=IBDrrhRO41c

tänk på hur långt du har kommit, inte hur långt du har kvar



hej bloggen! jag var redigt seg i förrgår och glömde blogga. som ni vet skulkle ju jag dra in till stan och träffa carro men de blev något chafs och de gick tydligen inte enligt planerna, så jag stannade hemma och somnade framför tv:n i soffan. igår så fixade jag mig och åkte in till stan vid klockan 16. väl där köpte jag ett par skor och sedan åkte jag till åby för att hämta ett busskort. sedan åkte jag tillbaka till stan och vidare till mormor i hageby. chillade där med carro (som kom ca klockan halv 8) till runt 21. då tog vi bussen till stan och sedan gick vi till folkparken. därifrån gick vi sedan till eber och mötte kennyT och filleT. vi tog spånkeeen till klocket och festa! klockan 03:30 började vi gå tillbaka till stan och sedan till hageby eftersom att spårvagnarna hade slutat gå.

vi var framme i hageby igen klockan 6 haha xd. då somnade jag ganska snabbt kan jag säga! halv 12 idag vaknade jag och johanna och hennes mamma hämtade mig hos mormor, vi åkte till city gross och köpte foder till flash, sedan åkte vi hem till mig gården. (johanna skulle hämta en sadel hos mig som hon ska köpa!) och visst ska hon köpa den. för flash gick hur bra som helst idag enligt johanna och jag blir så himla glad över att höra allt det här!  corina gick även helt fucking underbart idag, herre gud vad jag gillar hästen. det är så himla bra , allt går bra nu, bara att jag typ är sjuk men det är ingen fara! heheee.

nu måste jag dra mig (som vanligt) och duscha , puss godnatt! <3

sol

dagen idag har varit härlig, jag orkar inte skriva så mycket nu eftersom att jag ska ner och göra iordning mig för kvällens aktiviteter. efter skolan (som idag var kort - 13.10) hämtade thomas mig och skjussade hem mig, de blev ganska chill och jag satt mest i solen och njöt. klockan 6 ungefär skulle jag rida corina, och det gick jättebra!! iris ville se när jag hoppade så jag hoppade en liten bana på ca 1.20 idag igen, och hästen är underbar! blir att köpa ett nytt pelham då detta skaver lite. jag ska också börja ha lektioner för iris barn, det ska bli skojj. kul att det syns vad jag ialf håller på med. somsagt jag ska dra in till stan halv 10 så jag måste dra mig. bilden nedan är ceasar den gulliga shettisen som mira rider :} ojuste JOHANNA om du ser de här! jag har 1 alt 2 dressyrsadlar du kan testa söndag! pusspuss vi hörs imorgon <3




gulligull <3

1.20

dagens outfit;


vit tröja : monki
två armband och svart pärlhalsband : ?
jeans d& company




hejsan bloggen! jag kom bara in för ett litet tag sen från stallet och klockan är redan 21:50 .. de är lite jobbigt med hästar de kan jag allt medge, men älskar man det, så gör man! idag var skolan lugn, kom lite sent imorse men det är sånt jag är bra på så de gjorde inte så mycket direkt. hiih dagen var kort och efter skolan (som höll på till klockan 13:00) skulle jag vänta på rolle till klockan 19:00. jag fick sällskap av josefine och vi orkade inte bara gå på stan utan pengar och utan någonting att göra så vi tog bussen till city gross, gick till mammas jobb hämtade 300 spänn och gick och köpte godis och sadeltvål! sedan tog vi bussen tillbaka till stan där jag hittade ett par skor på stadium som jag la undan. vid klockan 17:00 åkte jag till sharon där rolle sedan hämtade mig vid 18:45.

det blev att snabbt skynda sig ut och hämta hästarna i hagen när jag kom hem, första dagen jag red med sadeln idag. och den ligger prima ! pelhammet satt också och fungerade bra då vi avslutade ridpasset med en trevlig och lugn(!) bana på 1.20. jag gilla hästen mer och mer verkligen!

och jag har börjat ha mer och mer brottom som ni kanske märker, hinner inte sitta vid datorn mer än en halvtimme om dagen känns det som, och så är det. nu måste jag ner och duscha och kolla på tv och framför allt sova! ojuste vi fick reda på att vi har 4 prov nästa vecka. det känns inte bra. men aja inte tanke på de nu, vi hörs imorgon puss <3


viggo




hej bloggen! idag var vädret underbart verkligen. jag och josefine gick ut ifrån matten och satte oss och glänste i solen. alla lektioner gick bra och jag gick lite tidigare från spanskan eftersom att jag skulle ha ridlektion ele ialf hjälpa johanna med flash. det var jättekul att träffa flash och han har blivit jättefin, dock lite mager men de kommer gå uppåt snart igen hih! när jag kom hem hade jag fått en ny sadel som jag testade på corina, och den passade bra så imorgon blir de att rida med den och pelhamet, måste testa lite nytt då hon är lite jobbig ;p. ojuste de höll jag på att glömma! min faster annika och hennes ''kille'' har fått en ny bebis, viggo heter den och jag längtar efter att få träffa den!

men nu är de så att jag har jättemycket spanska att göra och så måste jag för tredje dagen (har inte gjort det än) städa mitt fula rum! pusspuss ha det bra :)

ceasar

första skoldagen idag på ett en vecka! helt okej tycker jag, vi började med jumpa och självklart glömde jag jumpakläder klantig som jag är! sen var det matte där vi endast orkade göra ett tal och sedan var de lunch och sedan kultur & idé historia. vad gjorde vi där då? jo satt vid facebook i 1 h och fick INGET gjort haha. soft skoldag tycker jag! efter skolan drog kag och josefine till stan och köpte kebab med kennet, rolle hämtade mig sedan vid kl 5 och vi åkte hem till björnstorp. thomas , ronya, mira och milo var hemma när vi kom :)  självklart vill mira att jag ska ha en ridlektion för henne , men jag sa de att jag var tvungen att rida corina först . men icke sa nicke, lille ceasar (bilden nedan) stack ut från hagen så cordelia (corinas föl) blev själv i hagen och fick panik. så ceasar fick som han ville och alla gick in och fick äta. sedan gjorde vi iordning ceasar och mira red honom. är han inte söt hästen, jag löshoppade honom i slutet, och han hoppade med mycket luft 80 cm , seriöst sjukt bra hoppteknik på den där lilla miniatyren hhihi, ibland är dom där små lite bra också, vi fick muta han med en smörgås men de funkar ju sånt också! hihhi. nu måste jag ta bort alla kläder på migg rum! ha det bra (: <3

corinis

hej bloggen!

innan jag drog hem ifrån hanna så skritta jag mimmi medan hanna red sin nya häst i ridhuset, mimmi gillar mitt kliande iallafall kan jag säga! hehe mamma & rolle hämtade mig i rece och  jag kom hem ca 19:45. på direkten gick jag upp till stallet och gjorde iordning corina och red lite mark i padocken. hon tycker det är så himla jobbigt och jag får slita som ett djur för att orka med ett ridpass. det blir att inskaffa en ny sadel, bett och graman innan jag jobbar med den hästen ordentligt ialafall! imorgon blir det skola igen, det känns endå skönt att komma igång med verkligheten igen efter ett tag, man har ju endå de flesta vännerna i skolan och samhäll är faktiskt helt okej . vi slutar ju endå runt 13:50 imorgon!

nu måste jag ner och städa rummet och duscha! godnatt



alle<3

trött

hej! idag blev de att gå upp tidigt eftersom att lille kalle fyllde 16! eller egentligen fyller han om några dagar men han ska åka till sin skola så. klockan 9:30 åkte vi till Linda Melin (en dressyrtränare som har en av hannas hästar: Greta) hon var där och hoppade. nu har vi kommit tillbaka hem till hanna och vi har nyss ätit. snart ska vi väl ut till stallet igen då per bentele kommer med en till häst till hanna och jag ska troligtvis rida mira. jag ska nog även rida corina när jag kommer hem, sånt som märks. hejdå sålänge! (:

hos hanna



hej, sitter hos hanna nu, vi har ätit burgare och inget annat faktiskt! stolt över att man inte tagit några godsaker och stoppat i sig. imorn blir de att gå upp tidigt då hanna ska till greta och hoppa så vi går och sovr nu, pussspussgodnatt<3

hanna

nu ska jag åka till hanna, jagh har fixat mig och tänkte ta kort på outfiten sen det blev blåa jeansleggins, vitt linne, rosa topp , skinnjacka och vita adidas sneakers. helt klart mina favoriter! blir nog att ta lite pic i åby! puss puss <3


 
hanna& jag -07? <3

påskmat, påskägg



ja , dom här söta systerbarnen + milo är här. dock är bilden jättttteeeegammal .. vi har precis ätit påskmat och letat efter påskägg! , det blev väldigt mycket mat för min del då bordet verkligen var fullt av det goda, i mitt påskägg fick jag strumport, trosor och en kruka. mormor hade även köpt en godispåse som jag smaskar på nu , yummie <3

glad påsk

hej bloggen! jag är så smart. hade nyss skrivit klart hela texten men lyckades på nått himla höger att radera allt .. owh, jobbigt.. ialf, malin slingade mitt hår igår med ultrablond, jo det blev bra det har hunnit bli en hel del utväxt under vintern men nu var det nog sista gången jag va tvungen att slinga hoppas jag. värmen var så underbar igår, vi grillade burgare och hade det bara mysigt. idag vaknade av att jag frös ihjäl kändes det som, malin sov i min säng inatt och hon hade öppnat fönstret på kvällen , huh väldigt kallt! idag kommer mormor runt 12 och vi ska äta påskmiddag och leta påskägg, jag gillar traditioner, det är härligt då man samlar släkten och har mysigt. jag får se vad som händer ikväll då jag kanske träffar girlsen och festar eller något sånt


något gammal bild, men owh. ingen kamera hos mami'




det är även sjukt hur mycke jag saknar alle, tårarna rann förut. jag klarar snart inte av
det här mera, vad ska jag ta mig till. det bästa som jag hade i mitt liv är sålt hur känns
det och vad ska man egentligen göra för att det ska kännas bättre? jag klarar snart inte mer.

jag älskar dig weredi's hallo.


underbart väder

hej! jag sitter här uppe hos mamma nu, alla systerbarn + syster är här så de blir mys ikväll! när jag kom hem var vädret så himla underbart så jag bestämde mig för att rida, så jag red markarbete med sadel! hoppade även en hel del och jojo, hästen har verkligen kap! men blir ganska stark så inbyte av nytt bett snarast! sen hade jag även lektion för mira när hon red ceasar, ursöta! ceasar hade chantes gamla pularträns med bett + dressyrsadel, söttsöttsöttsött!  nu ska jag gå ner för två av barnen ska sova här uppe. godnatt  pusspuss <3




dwayne carter , bästbäst, kaninte sluta lyssna <3

idre



Yesss nu är jag hemma ifrån idre, veckan har varit fantastisk och benen är blåa! haha vi har åkt skidor, ramlat, åkt lite till, skrikit lite, dunkat musik i backarna, festat och ao träffat SJUUUKT! mycket nya vänner! vädret har varit toppen verkligen, och de blir väl inte sämre när man kommer hem till toppenväder också? Jag är i alf hos pappa nu och han ska snart skjussa mig till mamma, skulle vara najjs om ja kunde få lite pengar och åka in till stan och köpa ett par skor och sätta mig på halvars och glassa? här nedanför är jag och josefine i åkstyrseln , helt okej skönt vava? hhaha. skriver mer senare måste åka nu! pusspuss <3


Hejdå Norrköping, Hej Idre!

japp , vi ses och jag skriver nästa gång i bloggen nästa lördag. nu är klockan 1:46. och vi åker hemmaifrån runt klockan 6 imorgon bitti. jag hoppas verkligen att jag kan sova endel i bilen då bilfärden tar minst 7- 8 timmar. de sista logarna till projektet har jag glömt också.. men marja (vår lärare) skulle läsa igenom de efter påsklovet, så jag får väl skriva de lite snabbt när ja kommer hem! men GUUUD vad trött jag är. jag tror jag måste sova. mina planer = förgäves.. tänkte vara uppe hela natten så jag skulle vara trött och kunde sova mer i bilen.. aja de här fixar vi (a).

vi hörs nästa lördag. ha en HIMLA bra PÅSK och jag hoppas ni får mycke sol, godis och värme!
pusspussss sov snygggt.






projekt

 hej bloggeen, en solig och fin dag ännu en dag, och de gillar vi STARKT <3 jag är hemma nu me josefine. idag så var de projektredovisning. de gick bättre än väntat , eller jag va jättenervös, men tog de ganska bra.  efter skolan drog vi till gotto i stan och köpte feta godispåsar till resan till idre imorgon =D yey, josefine och jag drar snart! ikväll kanske de kommer lite folk, vet inte än. sånt som märks!  ikväll är de sista gången jag bloggar eftersom att vi drar imorgon bitti och vi har inte med oss någon dator. men nu ska vi laga mat till isa fisa som vi är barnvakt till, de blir hamburgare och kroketter! puss&kram <3

im the world´s greatest

hej blogggen! jag tänkte skriva lite snabbt nu innan jag ska ut och rida corina. ska nog ta några skutt i padocken, för iris ska nog hjälpa mig lite grann. jag och mamma har nyss ätit kräftor mums! efter skolan blev de halvars igen med josefine, och vi schtekte i solen i ett par timmar där. underbart med dig gumman , iövermorgon drar vi till fjällen, YES! <3



http://www.youtube.com/watch?v=TjMsSHWUnP4&feature=related
gammal men fint owh, svinfint <3 gillar jag <3

sunshine

vadå helt rätt med solen i ögat påväg till skolan? men ofc tror jag att jag glömde mina brills hemma . men idag är näst sista dagen på projektet och om två dagar åker jag och josefine till idre/ fjällen! idag åker jag hem till mamma och vi ska äta kräfter, det är så himla gott!, vi ska göra det lite mysigt nu innan jag åker. men nu måste jag fortsätta på min personliga del på projektet, annars blir de dampet när dom andra kommer hit, ha en underbar torsdag!

kram



glass, alltid lika gott såhär fram på våren!




schteeeek vavav

halvars!

tjatja, kollar på a double shot at love with the ikki twins nu, jovars jag tycker allt att det är ganska kul hih. och vet ni vad jag josefine och pappa gjorde efter skolan? jo vi åkte till halvars, och nu är verkligen vårkänslan på topp. jag köpte två kulor i våffla , mums! skriver mer sen, jag måstekolla på tv:n nu! pusspuss

RSS 2.0