goodnight

godnatt sötnosar!

sms:a om ni vill något , rolle drar internet nu.


vblogg

här kommer en film från idre på josefine, hahaha. ae vad jag garvade där nere also, sjukt  .


och aa, jagvet att de låter som jag typ stöntjuter när jag garvar, hahaha.

hemkommen från jobb

nu är jag precis hemkommen från jobbet, känns lite pissigt att man vaknar och mår skit måste skynda till jobbet som ett as och när man kommer hem mår man ännu sämre och måste lägga dig på direkten, klockan är liksom halv 9 och aa, är svintrött redan.  hoppas mamma kommer hem snart så jag kan ta lite pengar av henne, för imorgon ska jag åka in till stan och köpa kläder tror jag!   

gratulerar även hanna som kom på 14:e plats i nordiska på storhäst!


fina jag utan smink och annat konstigt :]   (i danmark)


pusssssssssssssssssssssssssssssssssss på rumpan


run run

nu måste jag springa till jobbet, försov mig ,  pusspuss . 
 

lite tankar och så




alla tror jämt att jag har sånt himla bra självförtroende och allt vad det heter men så är det absolut inte. ibland kan jag stå hur länge som helst och tänka, varför alla dessa komplimanger? om tex min röv,  fattar inte vad alla boys där ute ser i den men de är väl så , to die for .. hoppas ni vet det flickor .   men jag antar att det bara är att aceptera, så jävla mycket kan man inte förändra med sin kropp , jag kommer ha mina jävla ridmuskler ett bra tag till, vad ska man göra?  orkar inte bry mig längre , och jovisst mitt självförtroende har ökat. och det ska den fortsätta att göra! jag tänker jämt att alla är avundssjuka som dom såklart är!





och visst de flesta tror nog att jag är en sån där partybrud som gör allt så jävla spontant och galet som möjligt. visst jag festade väldigt mycket förut, lite för mycket, men de stadiet är förbi, rykten blir som luft och det är sånt som man verkligen inte orkar med. jag har varit en partypinglA och det kommer jag alltid att vara , för vem är det egentligen som fixar allt och jäämt! har kul på fest? jo evelicious.   

men till det jag älskar mest då , vad tror ni det är? killar, kompisar, festa, shoppa .. hästar?
jo hästar är det bästa jag hittils har mött och levt med, när något blir bättre än det vet jag inte vad jag ska göra, jag har gråtit och gråtit över dessa djur hur mycket som helst.  och jag har älskat dom så himla mycket men nu är dom borta ifrån mitt liv, mina bästa vänner. hur tror ni seriöst det känns?  men jo , klart de va därför jag började festa , de fick mig att glömma för stunden, men nu har jag blivit starkare och kan handskas med problemen själv.
men så ni vet, jag älskar hästar mest på denna jord .







och jo en stor punkt: kompisar. jag har hafft massvís med kompisar, och har fortfarande det, får ofta höra att jag känner många. men vad är äkta egentligen? kommer ihåg när jag började på Öjeby i norsholm (ridklubb) var 4 år då, och ca 4 år senare träffade jag en ny kompis där, jo isabella. vi va exakt varje dag, vi gjorde allt tillsammans fick uppleva allt tilssamans inom hästvärlden och även den andra, den skrämmande.  åren gick och annat började hända, jag fyllde 12 hade fortfarande min b-ponny chanté som va mitt liv. 

 på min 13:års dag fick jag höra det hemskaste som skulle hända mig , mamma&pappa skulle skilja sig, vi flyttade ifrån skärblacka då vi då bodde till åby, generalsgatan i stan, haga, norsholm, blacka igen. listan är lång och 10 flyttar på 2 år slutade det med, jag och bella börjar komma allt mer ifrån varandra,  även under den här tiden brukade jag åka ut med båten med pappa och mamma, jag hittade min andra bästa vän; bea. vi va exakt lika dana, alla trodde vi va tvillingar och när jag senare flyttade till åby var vi oskiljaktiga , jag saknade tiderna i norsholm och förstår det ännu mer på kunskap andra året i 7:an då bea& isabella börjar, i samma klass.

de blev såklart tajtare och både jag och bea, och jag och bella gled isär. de här kändes skit och jag började umgås med emelie, jag mådde jättedåligt över allt,  hoppade av skolan höstterminen i 8:an och sedan kom tillbaka. allt jag ville va de gamla livet, hästarna med bella, båten med bea mm. idag så är jag och bea tajta till och från, men det är fortfarande långt ifrån bra kompisar, och de kommer ta ett tag innan det kommer kunna bli så, det är väldigt synd. bella och jag har nästan ingen kontakt.  nu har jag istället massvis med kompisar som jag hatar, vill helst att dom ska dra men kan inte säga vad jag tycker då jag får dåligt samvete.   men josefina palmqvist är den närmaste nu, jag delar med mig av mig och hon av sig, och konstigt nog blir det något bra.  några som också varit med under hela den här tiden är sara&matilda, även på hästtiden, fjortistiden och nu,  dom vill jag aldrig släppa.  för vi kommer alltid tillbaka till varandra konstigt nog, något som andra vänner inte gör. men ni , ni är speciella.



oh gaash vad långt det blev.  va tvungen att skriva av mig fan .
de sista blev faktiskt lite av mitt liv också  ,

om ni ser de här först, sätt på lite musik samtidigt;



Gallery - Mario Vazquez




danmarks bilder



pusspuss


första ''riktiga'' jobbdagen

idag har jag jobbat som faan, jag och malin va själva i butiken den mesta av tiden och visst, de va väldigt mycket att göra. väldigt mycket att göra .. men de här pallar jag, har tjänat några hundra idag så!   jobbar frånb 12:00 till ca 19:15 imorgon , idag blev man kvar till 20:15 så vi får la se. på onsdag jobbar jag bara till 15:00 så då blir de stan och allt som finns.   blev även att keka pizza idag,   gott as usual,  nu ska jag kolla tv och sånt   pussss på er fina läsare!




jobbb & värme!

blev väckt för ca en kvart sen av mamma som sa att jag hade fått ett jobb f r o m idag klockan 1 ,  känns jättebra att cashen börjar strömma in igen som förr i tiden hih. min sista häst blev ju såld för ett par veckor sen & jag har blivit lovad pengar eftersom att jag red upp den + jobbet nu också.  klart ni vill veta vad jag tjänar i timman? men fuck no, de är bra kan jag lova!   JOSEFINE , du läser nog min blogg som de flesta gör , jag kan inte gå på stan idag med dig, jobbar från 13- 19. får reda på resten av schemat idag också så vi kan bestämma när vi ska shoppa rejält! den här veckan ofcource.

känns ganska pissigt att börja jobba när de är som varmast ute fan, vår termometer bara höjs och höjs, snart spricker väl den ..   så ni somhar hundar mm glöm INTE dom i bilar mm, de är fruktansvärt hur många hundar som dör just nu i sverige !

 
 

nu drar jag till jobbet!  puss från mig och bästa lil wayne.





brunsomfan

jag sitter här och äter jordgubbar och dricker vatten som jag vet inte vad .   huvudvärken släpper aldrig och det är så äckligt jobbigt. aja, idag så åkte jag till jysk (jobbet) klockan 1 och va där ett par timmar och hjälpte min syster lite,  kommer trlogtvis börja jobba där på tisdag!  vid 3 tog vi en pizza och sen köpte jag lite olja och sen åkte jag hem och stekte, och ohyessss.  jag stektes heh.

imorgon ska jag steka som aldrig förr ,   bara så ni vet, jag vet att alla vill veta vad jag gör twentyfourseven.

 
rosa tunika (knuten kort), vitt linne och rippade jeans. perfect fit :]



sean paul, ALLTIID lika bra, helskön snubbbe.




fucking ipren!

just nu mår jag så dålgt så att jag vill bara spy, har haft ont i huvudet i 2 veckor och 1 dag nu äter ca 4 ipren/ dag.  usch help meee  ):       godnatt nu har mamsen damp  .


hemma igen!



 

kom nyss hem från stan där jag kekade glass på halvars med josefine & hennes kille sebastian!  hoppas ni är avundsjuka på mina bruna ben , för de skulle jag varit kan jag lova .  jo , absolut att jag skulle fan ;o

vi hörs imorgon gullungar!!  puss på skinkan /  barbie .

skogen med grabbarna & rip M J

ska börja med att beklaga Michael Jacksons död rest in peace <3.  igår var vi i skogen med grabbarna och shieet så jävla kul, dom kan inte alls mycke svenska så man garvar som fan åt allt .  kom hem ca 2 och somnade runt 3. sen va det så att vi itne skulle kunna komma in till stan om vi inte åkte med han så 3 timmar efter att vi somnade drog vi till stan igen (klockan 7).   sviiinskönt -_- . 

  nu ska jag fixa mig sen drar jag och josefine till stan och träffar sebba, fikar ele något sedan vid 8-9 kommer min snubbe och då drar vi hem till mig. imorgon är de jobbtime! bläääää.

som ett litet minne av M J .

låten är thriller som nog redan många vet!



puss nu måste jag dra mig mot duscha . pusspusssssss / erbarbie.

steek!!!!

VAKNADE NYSS OCH NU SKA JAG UT OCH STEKA I SOLEN MED SARA& MATIDLDA & OLJAN!  PUSSSSSSS

sol & glass fuckingyess!

sitter hos sara& matilda med jesper och valpen, igår blev de halvars (glassställe i centrala nkpg hah) , vi åt glass och sen tog buss till sara& matilda . fixade iordning våran jävla blogg som blev katastrofalt (hottemptations.blogg.se) but we now you like it so shit the same! 

vi somnade runt halv 6 imorse och sara väckte oss vid 12 för vi skulle till smultronstället men så blev de icke,vi stannade hemma och smörjde in oss med olja och stekte som fan, sedan drog vi en pizza.   så nu är man riktigt jävla brun & mätt. vädret ska tydligen vara bra i 2 veckor till så de är en höjdare.  

snart ska vi dra in till stan och åka till några töntar och fixa lite grejer, sen så drar vi till smultronstället och kekar glass. slutar med att dra hem till mig på landet.      fet kysss /  eveliciious.


 
happyface.  visst är vi snygga? :)

brottom!

nu har jag brottom som fan, ska in  till stan och träffa sara& tilda!    HEJDÅ SÅLÄNGE PUSSS

godmorgon!

idag skiner solen som starkast, vaknade ca halv 10 , somnade tidigt igår också, så jag gick ut och satte mig med bulla som våran katt heter (tror jag) heh .  åt frukost : knäcckebröd, vatten .  sedan kom mamma och vi spolade av 3 av hästarna!  

vår katt oliwer är så himla dum mot bulla , han jagade upp henne i ett träd så vi tog vattenslangen och spolade ner honom hahah rätt åt han tycker jag ;p   .   jag skulle vara i stan mellan 14 - 15 men sara&tilda verkar inte ha vaknat än så jag väntar lite .   blir nog en glass på halvars eller något liknande när vädret är så fint, men jag har verkligen INGEN aning om vad jag ska ha på mig ;o 

  

hängpätte

tänkte gå ut och ta mig en pinne nu, sen slår jag på en film ele sätter på tv:n , trycker i mig lite huvudverkstabletter och sen sover! har ätit fett med bananchips nu,  som ni vet så försöker jag gå ner i vikt mm, men de blir ju aldrig som man vill , så jag funderar på att börja med ALLI? låter jag pantad eller tror ni det funkar? josefine sa häromdan att jag jämt går på sånt där skit , men vafan kissie gick ner 4 kg snabbt?   aja , sånt som kommer när pengar kommer!

här under har ni underhållning, vi va helnyktra ..
& bussen som åker förbi skulle vi med .
hoppas ni tycker min rumpa är snygg också.

matilda law.

tuesday, wednesday break my heart.

varför kan jag inte släppa allt de gamla för?     man mår bara så jävla dåligt , faan.  hate you GUYS.

I think of you, when the morning comes and the night time goes away.
all day, do you ever think that we would be okay?

akon- i can't wait .   bralåt dedära.


hur jävla länge kan man fejka allt?   får panik på den här jävla skiten,  jagvet att du inners inne vet dehär .
aja, nu skiter jag i allt som jag redan gjort. sommaren 09 ska bli perfekt.


nya headern också. snygg va (h).

sommarmusik !

här är en fin sommarlåt som jag diggar starkt!
underbar refräng - jimmy jansson



oh, you touch my thalala .



såhär gott va det jag, josefine och alla grabbarna smaskade på igår! 



nu sitter jag oh äter toblerone!    va nyss ute och solade & rakade benen i solen heh :]] .   igår somnade vi runt 10, sjukt skönt, vaknade vid 11 och  vi va vid vårdcentralen halv 12 med min fotj*vel , josefine åkte strax efter det .    ikväll blir de fetingchill med mat, tv och ah allt såntdär, för imorgon bär det troligtvis av mot kimstad till mina bästa & snyggaste sara&matilda .  pusspådom!



& pussifrån mig såklart :) /  evelina

galetyesssssssss

 

ae fifan vad kul jag har med er, garvar och bjudeer på mig själv som fan, visst vi fattar knappt vad vi säger till varandra men det är underbart med er och josefine <3 :]

jag och josefine bakade en kladdkaka som alla delade på , sen spelade vi kubb, kasta pil, sköt med luftgevär, spelade volleyboll och svulla burgare !      nu ska vi ha mer kul!  pussfifan <3

måndag med brunetten :]


josefine och jag på höstterminen, kolla min chillstil dårå ;o

igår åkte vi till stan och sen till sörping där viktor och matte hämtade oss, och vi åkte till sanden , drack vin och lyssnade på nationalsången, haha.   och vi lyssna också på jäävligt skön musik!   vi satt ute till ca 4 och chillade sen så somnade vi i husvagnshelvetet vid 5 ,   vaknade vid 8 och fick skjuss hem. 


vi åt jordgubbar hemma sedan gick vi ut och red galna hästar hahaha , sjuuukt.   tills nu har vi inte gjort mycket, somnade framför mtv och sen suttit här. klockan är ca 16:00 nu och aah, inte ruttna mer men nivet de är måndag vad ska man göra när man inte sovit och är jätteseg och ska till vårdcentralen dagen efter vid 12?  jo chiiiillalal.   vi drar och bakar nu & sätter på en fet film fuckers.  pusspuss / barbie.

right now yessssssssss.

 

såhär ser jag ut just nu,   min och josefines buss går om en halvtimme så måste börja fixa mig lite, så gör en liten snabb uppdatering på läget [:     om någon ser mig så hojta tilll .   vi drar senare ut te sanden och chillar lite, finns på mobben stalkers <3 pusssspussss

reklamutdelningen FINISHED!

  

äntligen är reklamen slut!!!!! ,  mahga vad jag och brunetten kämpade ohooo. , men nu är skiten över oh vi ska äta grillat, sedan drar vi hem till gården utanför sörping , lämnar lite väskor & sedan drar vi till sanden och är med lite pojkar :)


fördelar/ nackdelar med att tjäna pengar på reklamutdelning:


fördelar


  • du cyklar som ett jävla as , går som ett jävla as, svettas som ett jävla as.  =   bra bantning.
  • lite cash i fickan är allltid bra
  • om man är arg och vill göra sig av med lite aggretion ,   fettdampa på brevlådorna.

  •  

    nackdelar


  • tjänar jävligt äckligt dåligt på skiten.
  • astråkigt
  • svinjobbigt
  • blää.

  • varsegod för informationen, så pigg va jag när jag kom hem efter att ha cyklat hela jursla !

    pusspuss/     evelina .


    söndag söndag söndag, j*vla söndag .


    hej och hå! , barbie här igen. tänkte bara meddela att klockhelvetet är 11:07 och jag är dyngtrött. men jag har så jävla ont i huvudet så jag kan inte sova, snart ska jag och brunettis ut och måla stugan om jag orkar, annars drar vi dirr till åby och börjar dela ut den jävla reklamen,      nu ska jag mördis josefinis som ligger och drar sig.   upp och hoppa glada miner på en söndag som denna jävla dag ehe!    pussss & kram på er sålänge, ciao!  

    home again 00:3



    hejsan! nu sitter jag här hemma med josefine. i stan åt jag som sagt på restaurangen blev sjuuuktmätt så jag trodde jag skulle spricka ehe. sen blev de att träffa mr pojk. de va sjukt mys, sedan såg jag josefine och jag sprang som ett stucket får,   GAAAAAAD vad jag saknat aset <3  en vecka .. ohoooo.

     men together we made it lala.  imorgon blir de att slita som djur med arbete så vi får cash!     ha en bra kvälll och visst ser vi fram emot vädret i början på nästa vecka  babiies?  oohja, de kan ja lova.

    hemma igen vafan!



    kom precis hem ! och nu ska jag till stan igen och keka resturang med några ifrån stockholm,  gott ska det bli, gott som fan! sen ska jag träffa en och sedan kommer josefine in till stan och vi drar hem till mig i natt. skriver mera inatt då jag kommit hem,   pusspuss sålänge. keep reading <3

    hemma igen brooooos.


    nu är jag hemma ifrån linköping! josefine har däckat i sängen och jag tänkte också gå och lägga mig snart, är dock lite smått hungrig då jag inte ätit sen imorse!, kvällen har varit ganska najs och jag har haft det mysigt :')  ,   hoppas eran lördag kväll varit bra, och att alla studenternas vecka varit de bästa i deras liv!      imorgon drar jag till danmark, får se om jag hinner blogga innan, annars hörs vi om en vecka!   PUSSPUSS,   ILOVEUGUYS <3

    gymnasiefest ikväll at lkpg!

                                      
     
    hola chicos/as sitter här med josseT. gårdagen var chiilll och nu har vi SOMMARLOV. alla som läser bloggen läser nog fler bloggar och ni vet nog att alla har typ sommarlov vid det här laget så orkar inte skriva långa rader om det liksom. igår efter skolavslutningen kom pappa in till stan och vi åt en himla god middag på en restaurang vid strömmen. många olika matvariationer! josefine kom sen in till stan och lite senare åkte vi hem till mig, och vet ni? MITT LÖSHÅR HAR KOMMIT! nu är jag glad och redo for the night som blir feeest, feeest, feeest :]   pussspusss sålänge! <3

    eve här! / kom nyss till josefine ifrån skolfan!

    hej blondiner, bruntter, rödhåriga , smala, feta medmera! kom nyss hem till josefine  ifrån skolan somsagt, fick reda på att jag fick ig på sista matte provet och slutbetyg i samhäll+ geografi = G. yesssssssss , jag fick ialf dubbelt så mycket poäng än josefine,  haha sopa!

        nu ska vi snart dra till stan igen och sen till söderköping och hämta min snygga klänning, den kommer lysa upp kan jag lova!    sedan ska vi till smedby och sova med lina i någon lägenhet, går nog ut och träffar alla coola smedby bor lite senare, dator finns inte där men kanske uppdaterar i sörping igen!




    min snygga outfit JUST NU:

    • jeans : replay 1200 kr, JC
    • rosa tröja : 299 kr, bikbok
    • armband bikbok& gina ca 150 kr .

    pusss & godnatt homies!


    sov jävligt gott, och OM ni har skola imorgon, skit i den .
    jag är inte lika tröga som er så jag går. sådeså,
    påss & godnatt på er hottiies.
             hjärtis on the corner

    f*cking skit


    nu sitter jag framför datan och äter sallad och dricker multivitamindryck. sallad är så himla gott och känns samtidigt fresht & nyttigt! innehållet i kvällens sallad:  småmajskolvar, morot, sallad, gurka, tonfisk och äpple. sjukt jävla gott är de, hoppas ni är avundssjuka för de skulle jag varit kan jag lova!

    annars så är jag jävligt arg på pappa, jag kommer varken ha mobil eller data i danmark , ska fan dra därifrån så snabbt jag kommit ner, naemen jag vill inte ens dit men blir dittvingad,

    dåligt med danmarksresan:

    • kommer inte kunna blogga
    • ingen data utihuvudtaget
    • ingen laddare till mobilen , så den kan ju dra åt helvete
    • inget bad då min fot fortfarande är fucking skadad
    • inga kompisar där nere
    • kommer inte kunna träffa några kompisar då jag inte kommer fatta något av vad dom säger. 

     positivt med danmarksresan:

    • kommer kunna umgås med käre pappa, käre isa & käre catrin 24/7
    • om hampe och martin kommer ner kan jag dra!

    okej ,    remember jag är arg nu också .. ibland kan jag älska pappa & ibland är han så jävla överdriven .
    var bara tvungen att skriva av mig, hoppas det inte gick to far . men det tror jag knappast , <3
    pussssss/ evelina


    låten

    mmmuuuuummmmmsssss, sitter i mitt mörka rum med parsiennerna neddragna under ett täcke, dricker oboy och lyssnar på             toppen- vad söt du är .   jag älskar den jävla låten, även om jag vaknade till den 511 ggr imorse . 
    ska jag gå ut eller inte? ut eller inte? ut eller inte .. orkar inte måla , åååååååh  hatar att vara så jävla trött jämt ):
     

    jo tack, jagvet   !


    hemma igen !


    mina prinsessor <3

    hej bloggen! har jättebrottom ut då pappa är något sur, så jag skriver lite snabbt nu bara, kom nyss hem från s&m och ska ut och måla nu!      käkade en pizza nyss med matilda så magen håller måttet!   pusss sålänge, skriver mera lite senare :)          pussssssss igen bästa läsare!



    tjeeena briiitches.

    sitter här med sara&matilda, vi tänkte ta en svängon på en ny blogg dårå, skriver lika mycket där och mer + att det kommer vara roligare saker som händer där troligtvis, men vi får la se. redan haft 68 besökare på 2 timmar ,  känn på den!     loveuguys <3

    --------------->               hottemptations.blogg.se



    pusspåoss<3

    hejdå skolan!

    jag skrev precis klart matteprovet (delprov matte b) , får nog ig ingen verkar ha kunnat det ;o men nu drar jag hem ialf!


    vaknade nyss

    godmorgon :], himlen är blå när jag kollar ut!  hinner inte skriva något långt inlägg då jag måste dra till bussen om en timme och jag gick nyss upp, pusshej hörs senare <3


    B U S.

    hej jag vill vara rik bo i en fet stad och ha feta jävla BRA kompisar. ska börja plocka lite till sommaren va?  vissa är inte värda de man ger dom. yess känn på de .   tänkte ta en dusch och smörja in en runda brun utan sol, skiter i att mina händer är vita som isen på sydpolen, jag vågar ändå inte lägga mig i ett solarium, jag vill inte brinna upp nu i mina bästa år .    pussss ännu en gång

    give me, give me

     
    jag vill bara ha en frappuchino från starbucks, mmh gott!  

    tänkte dra mig nu emot sängen, imorgon har vi två prov och har inte pluggat på något, har även hållt mig från godis och annat skit idag (y).    imorgon blir de att måååla hela eftermiddagen!  jag älskar blondt hår  och jag vill bara ha mer,  köper ett nytt innan danmark om huset blir klart, men de måste tamefan innan!  men hejdå snyggga blonda, brunetter, rödhåriga, svarthåriga albinos och allt vad det finns,  sov himla snyggt för mig <3

    danmark here i come , keeempeefint .

    jag har fixat 2 biljetter till gymnasiefesten i linköping nästa fredag! på lördag morgonen drar jag sen till danmark även om jag inte vill, men jag mår så himla dåligt när jag gör så pappa blir ledsen, han kämpar verkligen för allting på ett rättvist sätt ,  vet att jag egentligen inte kan aceptera det för mig själv och det gör mig ännu ledsnare.  
    men vafan, de bara göra situationen bra! köpa massvis med godis, ta med sig kroppsspa grejer och softa gärnet, ibland behövs de med,   ihhihi.


    fuck me, im famous

    hej bloggen! jag kom nyss in, trött och dan. syster min skjussade mig och josefine till norrköping sen så drog jag och pappa en sväng på motorcykeln till blacka , han röstade och sen fort hem! jag målade faktiskt en sida på de lilla huset vid sjön idag, och jag är såååå nöjd nu är de bara två kvar och dom måste bli klara innan tordag! fuhubbelele, jag ska fixa cash nu. imorgon är de matteprov,  ohyes ig.


    take me back <3  thailand -08

    vårfest here we go!

    igår var det vårfest och de va ganska mycke folk här, vi åt grillad mat och körde lekar. klart eves lag vann och josefines förlora!  senare på kvällen fick vi (josefine och jag) ialf skjuss in till norrköping och sen tillbaka med samuel & kalle.

    ae de blev en liten bilfärd ialf med en öl och lite cider. sedan drog vi fyra hem till mig och åt chips, drack läsk och kollade på film, myysigt. nu sitter jag och josefine här, tänkte lägga in lite bilder från igår,  ha en najs söndag. dom här dagarna man älskar såå mycket .., men tänk sista söndagen innan sommarlovet ;o !



    +
    de fyra ungdomarna & resten ;<





    bruuuur & jag :')   blondiner jaaap!





    jag & syster     laaw




    bästa   vän  josefine    vars bh sprack i dragkamp !




    kääämpa .


    hejdå sålänge! (: PUSSPUSSSSS


    vårfest!

    tjenixen sötnosar, jag är jättetrött då ungarna väkte mig halv nio .. igår somnade jag gott framför tv:n med ronya, blev väckt av tusen sms så jag gick in och la mig, idag blir det vårfest ialf! kommer lite mer än 50 personer så det blir nog kul, försöker kirra skjuss härifrån ikväll bara.   men det löser sig nog, de är ju det det brukar göra när jag är i farten, jag fixar alltid något! mamma har damp som vanligt och hon tycker jag är en omogen snorunge för att jag inte vet vad en skinkbytta är, heh jag tror ingen normal människa vet vad det är , hah.     somsagt, jag skrev det här inlägget lite i smyg då jag inte ens fick sätta mig här för mamma, eftersom att alla sliter så hårt för att dagen ska bli bra hah, alla kommer hit runt 3 och klockan är halv 11, let's chillin' .    grattis basse också som fyller 17 år idag! 

    får se hur mycket mer jag kan blogga idag eftersom att mamma har tuppjuck!


    puss på er och hoppas ni får en händelserik lördag i det fula vädret! [:

    evelicious vill festa vaf*****N.

      
      
    förfeest valborg! erkänn söt ..

    mamma kallar mig en osocial jävel så de är väl dags för mig att gå ner och socialisera med min syster, någonting mysigt finns nog att göra! dock har jag ätit upp alla chips eftersom att pinnarna är slut, så man blir sugen på saker hela tiden ,   heheh .

    vårfesten som vi har här hemma varje år blir nog inställt imorgon :'(, vädret sucks så de blir nog inget. senare ska jag iallafall till kungsgatan troligtvis, skulle ju ändå inte göra något om vädret blev bättre . typisk evetur .. japp så heter det, evetur!

    jag vet att ni inte kan motstå!


    jag vet att ni egentligen älskar min glansklänning , här blir de inga blommor till skolavsnlutningen, ser vädret ut som sommarväder än? neeeh , här blir de partypingla med (HOPPAS VERKLIGEN!!) nytt löshår och hela faderullan !
    ankstjärt here i come  <3

    blodsystrar forever and ever vare vava .

     
    här tar man fram ölburken hugger några gånger i busssätet, sedan tar man och slår lite till, det börjar blöda* aouch. då tar den andra same burk och hackar lite i handen.    ae du är underbar i alla lägen . ajlavju gullefjunet.



    vi klarar de här foten! jagvet att du nästan varje helg i all uppståndelse får lite stryk, men om man ska vara fin så ska man lida pin, eller hur? la om de nyss och oh yeah muchbetter 8)    

    galeet as usual !

    tjenixen sötabloggen! igår var jag i åby hos josefine och runt 8 så drog jag hem till pontus och var med honom, vi checka film och sisådär! , sedan kom simon och vi drog hem till honom , film tittande där också och kvällen blev helt okej! orkade inte sen åka hem så jag sov kvar hos honom, vaknade av att josefine sms:ade vid klockan 9 att hon hade försovigt sig HAH, somnade såklart om och vaknade 12 pucko som jag är, simon och ja garvade bara åt allt, klart jag missade två prov idag! nu är jag ialf hemma och min syster + systerbarn (ronya, milo & mira) är här! underbart med dom <3


    hanna och simon för ett antal år sedan HAHA!


    fredagssnaxet med ronya! , <3

    hos josefine!

    hej hopp gummisnopp! efter skolan blev de stan och jag köpte kläderna här nere! en lång tröja/ klänning som jag tänkte ha på skolavslutningen och en vanlig annan tröja med spets på armarna. sedan blev de ett par armband med som låg vid kassan! annars blev de fail på bikbok eftersom att jag hade köpt kläder där häromdagen för runt 1000 spänn och idag när jag kom var de halva priset på hela affären så .. fan då . men så är de,   nu ska jag och josefine frysa lite till , hiimla kallt är de här, vi hörs senare! pusssss / eveeee



    schuuuulvava



    hej bloggen! jag sitter i skolan så jag har typ inga bilder .. denna gjorde jag i höstas på estetiska valet haha. svin äkta ser de ut vava, saknar min ponnie ): idag kom jag till skolan vid klockan 8 och vi börjar 10 så de va inte så kul . men som tur va , va jag och lina inte ensamma utan fredrik & viktor hade inte heller någe liv. idag är de en (kanske två) lektioner så de va ju himla nödvändigt att komma hit, men vad gör man inte för närvaron! aja jag bloggar senare , pussspuss! <3


    godmorgon (:


    wake up with a smile and your day will be much better
    duschade nyss och sådär, nu ska jag blåsa håret och hinna fixa mig på en timme,
    hmm, hur kommer de gå . hehe evelicious är inte bra på att skynda sig , tiden
    ska gå efter henne                  :]

    puss&godnatt gulleS



    puss & godnatt från mig!
    nu ska jag gå och lägga mig i´min mjuka säng framför en mysig film,
    hoppas ni som sitter vid datorn har dyngtråkigt  <3

    svennebananen mrs J-man,



    åhyes. jag älskar dig josefine caroline palmqvist. vi vet alla att du behöver haffa lite daffe, men vafan, vem behöver inte .
    pusssspusss <3  ge mig förslag på grejer jag ska bloggga om, om det är något speciellt?  : ]

    eve is ready ready ready ready .

     

    okej flickor, pojkar, män, kvinnor där ute. jag har fan bestämt mig nu en gång för alla! , nyttiga eve ska träda fram och resten träda bort, banting in 2009 ska bli av nu!  ;)

    yeeeeeeeessssssssss babyyy



    så här glad blev jag nyss när erik påminde mig om att sista spanska lektionen var idag,
    YEHAAH. mmmmmmmmmh, de gillar viii <3

    wednesday heree .

    hej gullungar! , jag kom nyss hem från en sväng- on på stan. blev inget att köpa utan de gör jag nog imorgon om jag hittar något så pappa satt in lite pengar på kortet! skolan idag har annars varit seg , och vi har inte gjort mycket förutom sista lektioner då vi hade hörövning , nationella i spanska! de sööööög jag på så de blir väl IG på de, men nationella del 1 fick jag G på och jag är hiimlans glad!


    OUTFIT:
     
    jeansen från bik bok är rippade med spets insytt, jag tycker det är snyggt och lite speciellt!
    tröja (lila): monki
    linne: monki
    jeans: bikbok
    blir nog samma outfit imorgon då jag har nollll kläder här hos pappa! ):

    ned med lärka faderallerallera!



    DET ÄR BRA EBER!

    helu bitches, yesssssss she can.

    jag var ju hos läkaren idag efter jag hade varit i stan , och vetni? min brännskada kommer vara läkt innan sommarens slut (t o m kanske till midsommar), så jag kan BADA! jag kan även ta hål i naveln och mmmmmmmmmmmumma. <3


    upsidedown vadeva .




     >     david archuleta - angels         (8)


    gymnasieslaget, shopping!

    tjennatjenna! , idag var då gymnasieslaget och JOVISST VANN EBER! bästa chrille gjordet  :)
    efter skolan blev de shopping med mamma, (bild nedan, även en på min snygga outfit idag).






    ;   jeans  bikbok - 699 :-
    ;   tröja monki -  150 :-
    ;   shorts gina - 149 :-
    ;   brun utan sol (summerglove)  39 :-


    och visst måste lite snacks finnas till kvällen!  även om jag oftast äter upp allt
    påväg hem .. , kolla bara påsen till höger hihi (:

    gymnasieslaget, dåligt väder?

    goodmorning sunshines, klockan är 06:13 och jag har duschat, usch usch .. jag är sjuukt trött. mmen vad gör man inte för att stödja skolan och gymnasieslaget? jo idag ska norrköpings största skolor tävla i dodgeboll, haga har visat sin mogenhet tidigare i veckan genom att komma till våran skolan (eber) och slänga ut massa lappar där de står; fack you! / haga. sviiinmoget vava? haha, nu måste jag ialf fortsätta fixa iordning mig för efteråt ska jag till staden och shoppa med mamma.  martin och boysen tvingade på mig att köpa en ful eber tröja igår , de blir väl att ta på sig den , eller?



    GO EBER! ;s

    godnighty

    bara så ni vet, blicken dödar ..  heh, puss godnatt <3   :)




    ohoo, yummiieee

    kom och mys med mig och min wassermax + melon?    yummie


    ja , vilken härlig dag lala ..

     


    Viggo var här, (nivet min nya kusin) KOLLA SÖTNOSEN <3!



    annika (pappas syster) och kusinvitamin Viggo :)

    shoes!

    hejhej gullepluttar,  idag har sveriges varmaste dag varit kan jag lova. jag höll på att dö i skolan.. tur att den va 4, 5 timme kortare än vanligt då! efter skolan så träffade jag pappa och vi köpte skor , dom här fick de bli :



    ett par med lagom hög klack, funkar bra till lite längre stuprör
    ele varför inte en balongklänning?



    ett par bruna gladiatorskor som alla tjatar om,
    då måste jag också ha ett par jue .


    sen blev de ett par naturliga bas me liten klack, när dom kommer till
    användning vet jag inte, men de kommer dom! :)


    RSS 2.0