hemma

shululuul, nu sitter jag här igen då. skolan har varit seg och mina arbetskamrater i projektet har varit sisodär lite halft sura på mig ? hihhi, men vissa dagar är verkligen inte mina dagar. idag har denna dagen varit så. och nu igen en gång för alla jävla gånger, jag SKA INTE äta så himla mycket godis och allt hela tiden. fattar inte varför jag inte kan ta tag i detta! owh, sjukt jue! men nu har jag inga pengar kvar, ynka 5 kr ligger i jackfickan och dom får ligga kvar där, jag vill bli sund och snygg till sommaren men om jag fortsätter så här så, ae tror inte de va? hah efter skolan drog jag och josefine ner till stan och vi satte oss i kupolen och snacka lite skit me jonte, rolleT hämtade mig vih halv 5 ca och skjussade hem mig , jag åt och chillade lite framför tv:n och nu hamnade jag här. ska försöka komma in på NK och skriva logbook in english.


en låt som jag lyssnar gärnet på nu:  Soulja Boy- Kiss me through the phone 
sök på youtube och dunka den högt! kramkram nu måste jag skriva logboken, annars blir de damp hos mina kamrater!

 sviiiiiiiiingammal, men så är det när man inte äger någon egen kamera utan får sno pappas någon gång ibland! ;p


skolan

hejsan! igår efter skolan tog jag och johanna bussen ut till flash, jag hjälpte henne när hon red honom och sen så fick jag ta några språng. han var jätteduktig och tyckte det var urkul. jag tog några bilder men jag har ingen kabel hemma hos mamma så jag har inte kunnat lägga in dom än. Idag ska jag till mamma igen så jag kan inte lägga in bilderna idag heller, men imorgon gör jag nog det! när jag kom hem så var tanken att jag skulle rida corina , men jag däckade bums i sängen när jag kom hem så det var ingen hitt. imorse försov jag mig också så jag kom till skolan vid 10 iställlet för 8. hm, jag börjar bli såhär trött igen som jag var ett tag, jag måste börja bli bättre nu. det ska bli skönt me påsklov nästa vecka, jag och josefine drar ju då till idre på lördag så de ska bli najjs!

vi hörs senare pusspuss <3



allelelelel <3

flash

hej! nu sitter jag i skolan. det kändes inget skönt imorse när min digitala klocka tog på 04:58. haha vintertid fortfarande! jag träffade johanna för ett tag sen så jag ska åkatill flash vid klockan två. det ska bli jättekul, det va ett tag sen jag såg honom, så det ska bli kul att rida! kameran hänger med om jag inte glömde den hos pappa.. corina ska även ridas lite efter flash, så jag skriver lite senare! pusspuss <3


jag och josefine, höstbild ifrån digitalfoto.

ireally hope so. some pic.

hej igen! nu är klockan 23:07 och jag tänkte skriva en sista gång innan jag lägger mig. jag sitter i en ny data stol som jag fick idag av pappa och kollar på klorhexidinsprit som stå framför mig, seriöst vågar jag använda det på min piercing? aja vi får allt se. tänkte nog ta bort den snart, har haft den i 1,5 år om några dagar. aja sånt som märks. annars tänkte jag har lite party hemma hos mig i blacka på fredag, så ni som vill kan höra av er. jag, josefine isa pappa och catrin åker till idre på lördag morgon så varför inte börja lovet med lite chillfest eftersom att pappa och catrin är i stan och kollar på något i louis de geer. men vi får se!

ska tanka in lite musik i min mobil, men jag har ialf lagt in bilderna från kameran nu, så jag lägger in lite bilder här nu på corina, ceasar och cordelia. Imorgon ska jag hoppa flash, kameran följer med såklart! jag ska även rida corina imorgon också , jag märker verkligen att jag inte ridigt på länge, herregud vilken träningsverk jag har i benen. det är sjukt! men det är bra tycker jag, annars gör jag inget annat än skola, stan, slappa. bra att hästarna börjar komma in i mitt liv igen kanske lite smått? i really hope so.

kryssning


 carro redan borta efter de första shotsen. hehee



caroline och ? ni vet, jag och namn ..



ja släppte ju även ett par solbrillor på båten,  inte blev jag kallad
lady gaga, nejnej haha . men jag gillar mina brillz sådeså!




sen var vi på väg hem igen efter allt. vi tog de ändå lungt på kvällen, carro
ramlade bara i trappan och är blå i halva ansiktet nu, och jo vi däckade kl 00:00
hehehehehehe

----------------------------

skolan hade ju även två underbara dagar med sol förra veckan
det gillar vi mera än snö. vi vill ha solsolsolsol !


schteek me mina brudar. och såg de nu , ser inte josefines skor enorma ut? ;o hah

hästarna



lille ceasar, hur söt är han inte? (':



cordelia , fölet till corina gulligull är hon <3



mig och corina får ja lägga upp en annan dag för det går inte ;o har försökt jättelänge nu.
klockan är liksom 23:49 nu.. men vi hörs pussochkram <3



jagsaknarminalle&flash<3

hejsan, idag vaknade jag uppp stel i hela ryggen i min hårda soffa !  inatt skulle man ställa om klockan en timme framåt så jag vaknade enligt nya tiden halv 12. jag gick upp och åt och så och sen så gick jag ut och red. jag behöver VERKLIGEN en sadel nu kan jag säga. hon börjar tycka att de blir lite joobbigt nu så hon bockar ganska ofta och mh, hon är ju liite starkare än mig så jag flyger som en liten vante, heheh.

min syster och barnen är fortfarande kvar här dom ska åka snart och även jag, tänkte släppa en dusch snart och sedan skjussar rolleT in mig till stan där pappa hämtar mig sedan. ikväll ska jag plugga projekt kan jag lova! vi höred senare, ikväll SKA bilderna från kameran in, så kika in lite senare så får ni se bilder från kryssningen. även videorna från när jag hoppade corina igår ska in tänkte jag! kramkram sålänge <3





hejsan gulllllll

nu har jag blivit lite seg igen, men jovars jag kommer igång igen! igår blev de fest , och allt blev aldeles lagom verkligen. först drog jag lina och josefine till haga runt 19:00 och kollade på talang eftersom att valentina var med, sedan så drog vi på "förfest" hos louise, sedan drog vi till skarphagen på fest och sedan vidare till ektorp. blev väldigt mycket att gå men tillslut hamnade vi på donken och därifrån åkte vi bil till hageby där vi sov hos min mormor. 

idag hämtade mamma mig vid klockan 13:00 och jag åkte hem, jag la mig i soffan och åt pizza och bara slappa. lite senare red jag corina, hoppade ca 1,10 i padocken och jovars, jag börjar verkligen gilla hästen nu. imorgon ska jag rida igen , då blire lite trim, jag måste bara fixa en sadel, men hennes rygg är lite speciell så just nu rider jag barbacka. men så är de. bilden nedan är alle och jag, världens bästa ponny! <3 (kolla bara hur högt han är över) :)

godnatt, jag känner mig lite dålig som bloggar under den tiden man skulle stänga av all ström, men jag bor på landet och lever miljövänligt så de gills inte tycker jag.   kramkram


luften <3

kväller 21:20

okej, jag skulle ha duschat nyss men pappa fick dampet för att ja garva så han sa att han skulle kasta en kniv på mig om jag inte damma av rummet först, och visst känner inte för att dö än så klart jag gjorde som han sa. nu har caroline åkt till stockholm och sen ska hon vidare till egypten i två veckor. hur himla najs är inte de? men när hon kommer hem så är jag i idre så jag kommer inte träffa henne på 3 veckor .. inte lika najs faktiskt. imorn ska jag va frisk, struntar faktiskt i om jag inte är frisk nu haha. jag ska ändå till skolan, för här hemma finns inget att göra !

längtar till helg och feest kanske? (; men sov snyggt nu allihopppa puss&kram! <3




onsdag , kl 12:17

hej! idag är jag sjuk som jag skrev igår, vaknade flera gånger inatt och imorse av att jag hade så himla ont i halsen, det är inte kul. och det är en sån här dag man inte har något att göra utavihuve taget, så jag har kollat på gamla bilder, kollat runt på bilddagböcker mm, och gud vad jag saknar mina hästar, det är helt sjukt. jag skulle egentligen åkt och hoppat flash idag, men de blev lite knappt om tid och sen så är jag sjuk också, så jag hoppas verkligen på att det blir i helgen istället. oh jag måste åka hem till mamma snart och rida corina , solen är så underbar och då fattas bara hästarna.



flash och alle <3 dagen alle åkte ;'



bästaste flash <3




bästaste alle <3

kalllllttt!!

okej, så kallt som de har varit idag har de inte varit på länge ;o nu åker min skinnjacka in ett tag och min stora fluffjacka från monki får komma ut igen! idagvar de skola, vi började med jumpa och sen matte. jag och josefine är överglada på att vi klarar mvg uppgifterna som ingenting, vi känner oss smarta för första gången på ett halvår! och de kan jag lova känns skönt.  sedan var de grupparbete och vi kämpade på till runt klockan 1 sedan drog vi till stan för att göra ingenting hhuhuh, slutade ialf med att vi såg och träffade extremt mycke folk som vi inte brukar se och träffa. så dagen blev ändå brabra! jag släppte chicken kebab i 2 timmar, (väldigt soft faktiskt) och sedan drog jag till sharon och där blev de pizza! okej, f r o m idag har jag bestämt mig för att bli nyttig, also jag måste fixa det, vilka vill inte ha sunna kroppar till somaren?

ojuste, blir ingen skola imorgon för min del tror jag, känner mig inte bra. har jätteont i halsen och öronen, huvudverken har inte släppt på tre dagar, det är nog för att det är så kallt ute nu. helsjukt faktiskt heeltsjukt kallt var de idag ! ;o

kram och godnatt. nu ska ja sova som en stock!




sharon provade skor och jag underhöll mig sålänge.. hah josefine väldigt pigg
må jag säga! <3



chicken, funkar ALLTID. jag älskart, verkligen älskar't <3

goodnight

jag avslutar kvällen med denna urgulliga och vårhärliga bild på corina när jag red henne lite i paddocken. det är sjukt hur mycke man saknar hästlivet, men jag verkligen njuter av varje stund med dom "små" varelserna , något som jag inte gjorde förut då allt blev från underbart till måsten? vi hörs imorgon. nu ska jag sätta mobilen på laddning då jag har 3000 fria sms / månad så att inte alla mina pengar tar slut på mobilräkningen, huhu, sov gott och var inte för trötta imorgon bitti, det kommer jag vara kan jag lova , kramar <3



corina         vetre


schul, stan, ögongodis



idag blev de indelning av projektgrupper och jag hamnade med fredrik, chrille och hagman. det var ju heltokej! detta innebär kortare skoldagar i två veckor och sedan är det sportlov och jag och josefine drar till fjäällleeen (: josefine skulle till tandläkaren och jag göra ett ärende så vid halv 1 drog vi till stan och efter våra ärenden träffade jag simon och jag köpte kebab (aaasgott!) och sedan hade vi inget att göra så jag köpte fika också, josefine&mina dagar blir alltid så klockrenaste bäst , även om dom är sämst! haha, bilder från båteen kommer imorgon, självklart glömde jag kameran hos mamma när jag bara kan lägga in bilderna hos pappa där jag är nu -_- jag är glömsk ibland, jo de kan jag lova hah.

här har ni äkta ögongodis!, jag dreglar ..
http://www.youtube.com/watch?v=7oBmqRZyZQc

<3

projektveckor


alle och jag i norrköping. vi vann ofc :')


yep! de hade ju jag glömt bort, vi har projektveckor nu i två veckor så skoldagarna kommer vara muuch shorter, så skönt, har ingen annan bild i skolan, därför jag lägger in denna. juste, jag ska åka och hjälpa johanna me flash på onsdag också. (Flash är ju min storhäst som jag hyr ut till johanna) jag ska hoppa honom lite och känna lite hur han är på marken. gud vad jag saknar honom ,

nu ska jag fortsätta jobba som ett as! pusssss

kryssning avklarad!



okejokej, släpper en himlans gammal bild .. nu har jag ialf kommit hem fårn kryssningen helskinnad! det har varit så jävla kul rentutsagt, bara att både ja och carro däckade vid 12 efter lite föör mycke dricka haha, men så hilma skönt folk och ao, allt va klockrent. bilder lägger jag in imorgon när jag kommer till pappa! :)

ikväll händer nog inte mycket, jag måste börja läsa min svenska bok som skulle vara utläst i torsdags .. och sen så ska jag nog sätta på en film och krypa ner i sängen och sova. ojuste innan allt dedära ska jag ta en dusch!

skola imorgon YEY! -_- börjar 8.10 och slutar 16.20 , svinkul! 
 pusspuss sweetdreams   <3

Nu kommer bloggandet igen! jag har varit sjuuuukt seg!



okej, sjukt seg på att blogga- förlåförlå alla läsare, men nu ska jag igång igen, veckan har varit underbar , korta skoldagar mysiga fika - ätpauser på stan och sen jesse. helt okej bra! Idag ska vi åka på kryssning, jag ringde nyss pappa och bad han trycka i lite klackskor och kläder i en väska som han ska ge caroline eftersom vi ska åka! de blir also carro, jag, rolle och mamma. ja & carro har en egen hytt så de är suberb- bra!

igår var jag på stan och köpte två linnen på h&m, ett vitt och ett svart. sen så köpte jag en rosa, stor& ganska kort kortärmad tröja, jag åkte hem med rolle vid 4 och när jag kom hem så somnade jag dirr! helt sjukt, helt slut. jag vaknade vid 12 på natten och gick upp och åt lite lövbiff och vitlökkroketter, sedan gick jag och la mig igen och vaknade vid 8 så jag har sovit i 15 timmar i natt ungefär, hhuhu gansa skönt kan jag säga!

jag bloggar igen idag innan jag drar till stockholm, då hörs vi pusss! <3

ta tag i livet!



carro drog precis, vi kolla lite på the hills och åt lite gott & bara snackade liksom, sommaren längtar man ju bara så himla mycke till nu also. efter gårdagen spec (bilden över). pappa kom hem med pizza för ett tag sen som ja slängde i mig , jättegott, de behövdes. och imorgon är det skola, vi har jättemånga! engelska glosor och sen memory ska vara klart eftersom att jag inte gjorde de förra helgen, och sen har vi samhällsprov också, och jag kan väl sisodär inget. är ni som jag och också gör allt i sista stund? men det är väl då man ialf pluggar som effektivast? och imorgon kommer allt vara borta som man har "lärt" sig. aja nog om den inte gillade skoldagen imorgon som håller på från 8.10 till 16.20 . .

tänkte hoppa in i duschen och sedan kolla kläder tills imorgon, lägga mig i sängen sätta på en film och plugga! de gillar vi kan jag lova (: sov sött hörni, puss godnatt ! <3

söndag äckeldagva?



yeap nu är jag hemma, är heeelt slut .. sov hos caroline inatt. igår drog jag från mamma orkarde inte ruttna hemma en helg till . åkte till stan och tog en börjare på donken och sen drog till kimstad och träffa sara och tilda och fyllegänget. ae skabb va allt, och hm frostskador efter att varit ute och gått i 3 timmar? japp de kan jag lova hiih. kom hem till caroline ca halv 3 och nu är jag hos pappa, carro kommer snart och vi ska bara chilliin' tror jag, spela buzz, guitar hero, singstar, wii och allt de dära (: aaaskul!

bloggar senare när något händer i mitt fucking liv ;pppp
<3

miss my j <3


jag åt nyss våfflor me hela tjocka släkten
och vetni? jag gillar låten MAYHEM

LORENTZ & M. SAKARIASMAYHEM

run beatch run!



nu ska jag ut och springa, huhu OM jag ska! ;o

All I want is the wind in my hair, to face the fear but not feel scared


wild horses - natasha bedingfield


jag och alle i finspång <3


jovisst är låten underbar - wild horses med natasha bedingfield, det är sjukt och låten får en att sakna det bästa man någonsin haft ;' .  och som ni vet så har vi tre nya hästar på gården, en shettis och ett sto med föl, och jag ska börja rida stoet faktiskt! och idag red jag henne , första gången jag rider på en månad .. om ni bara visste hur underbart det var <3 Corina heter hon och mjo jag ska börja vistas mer i stallet nu kan jag lova , helt UNDERBART <3 jag var så lycklig när jag red, så himla lycklig :')

sedan fick mira rida cesar, den dära shettisen , huhu så söta + att hon ramlade av två gånger, men så ärdet! bara att hoppa upp igen, jovisst jag hoppade också upp och skritta en kort bit, gulligt <3

men somsagt, jag bara älskar hästar och det kan jag ALDRIG komma ifrån, dom har gett mitt liv något så himla speciellt, kan inte göra annat än att tacka dom sjukt mycket för allt, ilovethem <3

saknaden is huuuuge





usch va mycke man kan sakna, sjukt .. sitter och kollar på gamla bilder på alla människor, alla djur man har haft och allt, saknaden är enorm .. känns som om man inte har någonting kvar nästan , ska kanske rida en storhäst som vi har hemma på gården imorgon, men vi får se! skulle vara kul , de va ju ialf en månad sen jag red eller något, inga muskler kvar knappt känns det som , japp. och jag hade nog tänkt att gå och lägga mig snart, är SJUKT trött fasten jag sov till halv 6 idag, haha :) 

pussgodnatt <3 

fredag den 13:e !

snösnösnösnö

japp inte bloggat på år känns de som ;o! men jag har varit så himla trött de här dagarna så jag har verkligen inte orkat! men inatt sov ialf jesse hos mig mys! <3 , vi fick allt i oss lite dricka igår så ja mådde inte bra imorse, men efter att han och mamma hade åkt till stan vid 7:00 så gick jag och la mig igen, och jag vaknade typ nyss och klockan är nu 18:25 , huhu ruttet? ohja! vi tjejer skulle ju ha värsta partyt idag eftersom att de är fredag den 13:e för andra gången iår! och jovisste den här fredagen komme rbli lika mycke skit som förra fredag den 13:e hah. aeh orkar inte bry mig, mamma och jag ska vara hemma ikväll och hon har köpt massa mat och snacks så, yeah ikväll blir de chill.

BTW, jag kan inte få tag på nån för hemtelefonen är blockad och min mobil har inget batteri för laddaren är hos mamma, men jovisst om jag skulle ha batteri skulle den inte ha teckning, hahaha älskar landet <3. aja , sätter på den då och då och varje gång kommer de typ 25 sms  , så er som jag inte svarar på = mobilen död ..

pusspåer, bloggar maby a little bit later <3

tummen NER ..




okej om jag säger såhär: jag har INGA pengar, INGA kläder typ , ja SKA sluta med godis jag SKA komma på ett sätt att bli smalare på. dvs kanske träna? ååååh, jag får damp på att jag inte tar tag i mitt liv, och jo plus att imorgon börjar jag 10:10 och när kommer jag vara i skolan? jo typ 8:00. kul, SVARNEJ.  aso mygosh, hjälp mig snäälla? ......

TJOLLAHOPPPP <3




hej, nu är jag med carro <3 slutade halv 2 då jag blev klar med häftet me medeltiden snabbt ;p! efter skolan drog vi till stan och köpte goodis huhu, DÅLIGT! sedan drog vi till carro och sedan till hårsalongen :O! jag har klippt av mig håret, yeah, huhu, första gången på sisodär 7 år? men ialf, vi ska käka nu, skriver senare!

puss <3

KOM IGEN LEENA!


feeeeestbild. lina och jag <3

oh sommar sugen? DET KAN JAG LOVA <3 mobilen är laddad med ny frääshte musik nuva, asbra! annars idag då, vi slutade tidigare (14:40) än vi brukar sluta (16.20) så de va himlans skönt. efter skolan drog vi till stan , jag råkade pajja spårvagnsdörrarna lite .. (a) men träffade ialf jesse <3! och vi gick och leta kläder till sharon, heltokejbra.

sedan var de bara att åka hem till sharon och chilla lite, tog bussen hem 20.15 och nu ska jag väl sätta på en film och hoppa i säng, oooh så himla skönt! imorgon är de jumpa, och hm. ser inte framemot de lika mycket .. men eftersom att dagen ändå är tidig (13.50) så får de gå ! , ska klippa mig imorgon också, huhu de behövs kan jag lova!

hej hopp gummisnopp



tjena, josefine är här somsagt, vi har gått upp nu och tänkte äta lite frukost, sedan ska vi gå/ cykla till bussen
för pappa är inte hemma :/, vi ska möta jesse. men nu är vi så himla hungriga så jag bloggar mer senare!
pusspuss <3



Lördag



de var innebandyturnering igår helt okej, men de blev lite bråk dock    http://nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=4922083
blev lite galet och slutade med att jag sov hos jonte me salle. hm, snacka om att sakna värmen och thaaiilaand då ;o !!

godnatt



nu känns allt bättre, tack <3
puss och kram och godnatt <3

:''(((((((



allt blir bara så jävla fel , orkar inte :''''(((((((((

whatever you like


släpper en sådär ASNY (noT) bild. idag har de varit skolan, skönt att dagen blev lite kortare eftesom att vi slapp engelskan som vi också kommer göra 2 lektioner till. nu är jag hemma his mamma och jag gick upp och kika i vårat stall och det har kommit 3 nya hästar ! :) en svart liten shettis och ett sto med föl, URgulligt! men det känns ändå fel att det inte är mina gamla hästar som står där, men så är det!   min syster kommer nog snart tror jag, hon skulle sova här , kul att se henne, de va ändå ett tag sen. glömde ringa katja för att fixa mina naglar, ATTANS! för nu är hon på öland en vecka .. men vi får vänta. klipptid även bokad, det behöövs!!

spanska prov och en inlämning på onsdag och torsdag matteprov matte B del 1 .  ORKA

puss&kram <3

move your hands up, shake your body to the right


yeah


christer och lina


hampus kommer inte ihåg vad han heter, martin


carroo och jaaag ;'D


Lina och nyktraeve !



PARTYNATT!



klart det blev party så de herteduga! yeah, tog tåget till linköping med lina, carro, hannes, rasmus , kenny , fille och nån mer, sedan gick vi hem till sussie, och mjo de va faktikst en helt okej kväll örutom att jah tappat bort vantar, en tröja och lite smink .. men aja så ärde! , hampus och martin kom senare också, vi tog tåget hem med alla och sen blev de chiilliin på stan me helt nyktrafolk! hahah , klockrent <3

RSS 2.0