haters, lovers , kiss my as!

jag bryr mig inte om vad ni säger ele tycker om mig, jag gör vad jag vill med mitt liv och jag älskar det ! den här somaren ska ingen j**el få förstöra            .


morsdag

hej bloggisen! sitter här och lyssnar på gamla låtar med brittan , heh helt okej en sån här varm SOMMARDAG va? idag har vädret varit helt underbart och jag har jobbat min sista dag på nhs. dyngskönt! hann inte uppdatera igår då jag sov hos josefine, men jag va ialf på jobbet hela dagen igår och sen blev de party på kvällen då jag träffade ponta, erik och några fler pöjkar. idag är de ju morsdag och visst gav jag mamma lite blommor, visst är dom fina? :)

mamma gifte sig faktiskt igår, ack ack, sjukt att min bror gifte sig före morsan, men kul för mamsen, hon var så lycklig och rolle med! :)






lycka, är inte de viktigt här i livet?



bloggar kanske en gång till senare! ikväll är det ialf på kanal E; keeping up with the kardashians & candy girls. missa inte det! pusspuss <3

noll hål!

hejsan hoppsan!, i onsdags sov jag viktor med josefine för att mamma fick damp och vägrade hämta oss. så vi letade sovplats /& eventuell skjuss hem men de sket sig så vi sov där. på torsdagen gick vi upp tidigt för att dra till tandläkaren och kolla mina tänder, inga hål faktiskt! ;o . sedan så blev de vårdcentralen och linda om min fot, det har blivit mycet bättre som tur är.. hoppas att jag kan bada någon gång på sommarlovet, kommer jag dock nog inte men ..

sedan blev de att dra till nhs (norrköpings horse show, som jag tror de flesta vet vad det är vid det här laget?) och jobba till kvällen , sedan hem till josefine och sova där. vi sov sedan ut på morgonen och började jobba idag klockan 12 igen, jobbade till ca 20:00 och sedan träffade vi basse och sebba. nu är vi hos josefine och chillaar, ska ut och gå typ nu så jag skriver lite snabbt! pusspuss <3


dyngseriöst vava !

direkt blogg från ärreT !

heeeejjj! idag har de varit spanska prov (nationella) , gick helt okej bra faktiskt, fattade allting förvånadsvärt nog, men svarade rätt är ju en annan femma om jag gjorde .. efter skolan blev de stan och jag bytte in mina äckliga rosa skor till ett par nya vita och fresha! får se hur länge dom är vita men .. de blev även ett köp av ögonbrynstrimmer , tar kort ochj skriver pris senare ikväll eller imorgon om mamma har damp.  jag och sharon köppte lite godis och drog sen till sharon, vi åt nyss kebab , godis och lite sånt på balkongen i blåsten. heh, nu är de chill och josefine kommer snart, hon har också fått en ny mobil , en lika dan som mig fasst rosa. de blir himla snyggt i sommar.      bloggar senare på mina skor plus trimmern.  pussssspusssss



innan josefines17 års fest <3

sweet dreams

godnatt! hoppas verkligen dagen imorgon blir bättre än vad den ska bli .. och lite sjukt att när jag nu sitter och kollar ut är himlen fortfarande mörkblå och man ser ut, sjuukt egentligen. men snart är sommaren här, och nu j*vlar ska den bli bra!

 


2 veckor kvar till sommar VAFAN

hejsan hoppsan ! idag så har skolan varit seeeeeg och vääldigt varm va? sov på kultur & idé och de va jävla skönt faktiskt .. efter skolan drog jag josefine och lina till stan jag köpte en tröja och lite godis + piercing , niice. finns inte mycke att säga om dagen, men den va nice och lugn heh .   åkte hem vid halv 5 till farmor, där åt jag lite och så , sen så hämta pappa mig och de blev att dra hem och keka lite grillat. nu sitter jag här och ska snart gå upp till esset och kenny som varit och shoppat lite till mig ehe,     ha en himla bra kväll, vädret är lite småläskigt men vafan, SOMMAR SNART <3

 

monday you can fall apart

hej bloggen! , de va ett himla bra tag sen jag bloggade nu, f'lå f'lå. men de är faktiskt så att jag har jobbat på norrköpings horse show mellan torsdag - söndag från ca 7:30 - kl 20:30. plus att man de flesta dagar har festat hela nätterna så de har varit lite småsegt att ta sig upp. har sovit hos josefine i åby också, en stor anledning där bloggandet har blivit segt, men nu är jag igång igen! skola idag igen då efter långhelgen, sviiinsegt och onödigt så den struntar vi i.

jeansjackan här nedan för har mamma köpt till mig från gina tricot. erkänn snygg? har letat över hela stan efter en ljus jeansjacka, och så hittar jag en mitt i farten! den finns nog kvar att köpa, har inte haft några pengar så jag har snålat med att gå på stan. puss på vädret idag, och puss på mina läsare<3




 

och yessssss, jag ser vinögd ut (stavning) men , skitsamma ni flesta vet ju hur jag ser ut egentligen  ehe x)

i wish i was an angel

ni måste bara lyssna, ni måste !
http://www.youtube.com/watch?v=JGNHRCsRvbU

jag ska fixa så man kan lyssna på youtube på bloggen men jag orkar inte nu, är så sjuukt trött .


norrköpingshorseshow

hej på er filurer. gårdagen var sjuk som vanligt, de blev ingen volleyboll utan vi drog till fille i smedby (ja carro, josefine, basse, markus och kenny). sedan blev de lindö och de slutade i Åby närmare sagt coop konsum . träffade erik och ponta och vi satt där och jag drack mig full , sedan gick vi till josefine vid 4-5 på morgonen. klockan ringde sedan runt 7 och då var man dööööd!

idag så var då första dagen på norrköpings horse show (nhs) som började klockan 8 och höll på till ca 19:00 . visst dagarna är låånga men under dom här två veckorna kommer jag nog träffa en hel del folk då jag endast ska sova i åby.    här under kommer lite bilder sen jag tävlade på nhs och dm på samma ställe med alle, :)  


















saknar min ponnie :'(

sugna?

chilloutfit , frukt med choklad, det gillar jag!
förresten , är jag den ända som hade britney spears som idol som liten? jag ville bli som henne!
sitter och lyssnar på overprotected nu, och liksom, de funkar fortfarande ;o!



come on barbie let's go party



hejsan! två dagar jag bloggade senast men de var för att jag har varit hos josefine och lite så.. i söndags drog jag sen in till södrköping och träffade lucas, mys, sedan basse och vp. chillade där lite och sen kom mamma och hämtade mig runt 11.

var så jävla trött måndag morgonen så jag trodde jag skulle dö, kommer knappt ihåg den dagen men vi gick till halv 5 sedan drog jag kenny lina och josefine till stan och lina åt. sedan köpte vi pannkaksgrejer och godis och drog hem till josefine och lagade mat. det blev pomme med choklad, köttkorv, tzatsiki, broccoli och pannkakor! det va gottgott. sov sedan där.

Idag har skolan varit booriing, började halv 9 med nationella matte del B, blev klar halv 10 och hade hål till halv 1, vid ca 5 över halv 1 drog jag till söderköpings vårdcentral och la om min fot! nu tänkte jag ta det lungt kanske rida lite senare, imorgon har vi geografiprov och spanska muntlig redovisning inför klassen , geografiboken ligger i skolan och spanskan.. jaap! pusspuss sålänge
:)

fire burning ,

snaart hoppas jag pillererna är slutttt och skiten inte gör så ont längre. idag satte sig en geting på min andra fot och stack mig -_- är de meningen att jag inte ska kunna gå ele? haha. ae herregud, tänkte fixa lite pengar och dra till sörping snart tror jag om jag orkar, natten är väl ung va? imorgon börjar skolan igen och då ska väl jag redovisa kultur& idé historian inför klassen men naeeh tror han hah.    flash har ju också varit och tävlat, här kommer ett par bilder. ille ceasar blev även löshoppad häromdagen, lite bilder därifrån också!


  


CEASAR








FLASH






bästaste<3 johanna , du är jätteduktig!



l l l l lick me lika a lollipop

helu bitches, jag sitter här och lisssN musik. josefine åkte för ett tag sen och hon och jag har varit i tre dagar nu x) . i fredags åkte vi till sörping och feesta" kom inte hem sen så vi sov hos viktor. sov ingenting den natten så va liite trött , men på lördags morgonen gick vi iallafall upp vid halv 9 för vi skulle vara på ridskolan i sörping kl halv 10 då flash skulle starta sin första start i hela hans liv i dressyr! de gick bra bara att han taggade och trodde han skulle hoppa över staketet hah, de min häst dedär va, hoppning gäller ihhi! sen åkte vi hem och chilla, fick senare skjuss in till sörping igen och keka pizza och träffade lite folk. vi va hos viktor me några till ca halv 1 då  hämtade mamma mig och josefine och vi drog och tältade hos mig , liite kallt men så ere !


friday im in love

  


idag så försov * jag mig ehe, så jag har varit hemma ifrån skolan. en dag (för ett himla bra tag sen)när jag kom hem så låg den här lappen på min säng, de va min käre bror som skrivit den så idag städade jag faktiskt bort alla kläder! kolla bara golvet på bilden längst upp i vänstra hörnet ihi, illa! nu är de fresh och bortplockat! mamma kom hem runt kl 12 och så gick jag ut och red (blogginlägget innan) sedan satt jag mig här och chilla, försökte leta aktiviteter tills ikväll, blir nog sörping me lite folk hoppas jag, men de märks . inte ens säkert jag orkar gå ner och duscha och fixa mig, men de märker vi x) .     pussssssssss

bästa corina,

var nyss ute i solen och trimma corina över lite småhinder mm, kommer några bilder ! enjoy <3















top of the world

tjenixen bloggen!

har nyss kommit in från stallet, har ridigt corina det gick skitbra verkligen, sjukt! älskar hästen! ska rida på nu så mycket så möjligt så mankommer i form igen heh, äta mindre träna mera, mitt motto ! skolan har varit helt onödig som vanligt, kom till skolan 8:00 men vi började 10:10 så svinkul , verkligen! efter skolan drog jag och josefine till sörpa till vårdcentralen och plåstra om min fosssing , sedan blev de hem och kolla på twilight, sjuuktbra <3    :)



händelserik dag!

hejsanhoppsan! idag har dagen varit chill och himla najjs! , vi började 08:20 med matteprov (nationella) och jag var klar typ först av alla klasserna haha, det var ju matte a , och mitt tålamod att sitta och ha prov på något ointresant är inte på topp, så jag skrev de jag kunde snabbt och lämnade in! , hoppas på G dårå :). sedan var de ca 1,5 timmes rast och sen samhällsprov, de gick ju som de gick .. orkade inte ha håltimme och vänta på spanskan så jag drog till stan och åt salladsbar (bilden nedan) med lina och josefine. det är verkligen sjuuukt gott! släppte även en glass på donken med josefine.  

ungefär  vid kl 17:00 var de möte angående nhs (norrköpings horse show), jag och josefine ska jobba i prisceremonin och vi har organiserat upp allt och det har blivit bra tycker jag, nästa vecka kör i igång ! hårt arbete i två helger!  ojuste på lördag ska min flash tävla (flash är min storhäst som är uthyrd) , det får man inte missa önskar lycka till till dom te 100 % <3.

jag kom hem ca 20:00, jag gick ut till stallet dirr och gjorde iordning corina, mamma köpte ett nytt bett idag, (bilden nedan)  så vi trimmade på , och de gick svinbra! kom nyss in nu och mina händer är helt blåsiga fan, inte kul.. men så ärde när man håller på med de man älskar mest :) , PUSSPUSS <3   imorgon är en ny ronnnydag !


 

tuesday , wednesday break my heart

japp så här såg min kvällsmat ut, gott va! sitter och pratar med josefine, både hon och jag håller med om att skoldagen imorgon kan rent av dra åt hel* , ush ush ! imorgon är de även möte inför de två jobbveckorna på nhs, de ser jag fram emot!  pussspusss sleep sweet :')


melon, äpplebitar, banan med glassss och vatten , fresht och sviiiingottt !

ledig!

hej hallå! idag har jag varit leedig, så skönt! jag gick upp vid 10 för min fot är ju som den är plus att vädret var så himla fint! så klart jag fick ridkänslor när jag kollade ut, foten stoppar mig aldrig så jag gick ut och tog en runda med corina (bilden) hon var jättefin som vanligt (dock blev jag nockad men hah) och jag och mamma ska ga en runda till C G och köpa ett starkare bett + graman kanske? skulle börja vilja hoppträna då hon är såå himla duktig!

annars så har jag svullat banan och choklad, kakor m m idag. imorgon har jag två prov och kanske muntlig spanska redovisning, hoppas inte de bara.. ush jag dör ju då :| . har inte orkat plugga heller och kommer säkert inte göra. aja heh



 

gimme that

       

hejhej! idag befann jag mig på vårdcentralen klockan 9 imorse, dom fortsätter att göra utredningar på min jävla fot , hoppas att dom kommer fram till något att göra snart för jag orkar inte ha ont hela mitt liv! tydligen har jag fler bakterier än vad medicin räcker till, helsjukt men aja så ärde! vid 11 kom ja  in till skolan och hade kultur & idé historia , lunch, svenska, engelska och samhäll till lite över 4. it sucks! engelskan gick felfritt och jag pissa inte på mig av oro när jag redovisade för flickorna!

imorn blir de heeelledigt då jag inte kan vara med på jumpan då min fot är ah nivet brändskadaD, sen har vi 1 timmars matte som jag skiter i, sen har vi inget mer, nödvändigt va? nah , jag struntar hellre it och så blir de! 
pusspuss nu ska jag svulla godis me morsan och syrran , godnatt hörni hade kul i skolan imorgon! :) xd

sweet sixteen



ah precis de jag kollade på precis, hur kul känns de att sitta hemma när man glor på demitiuz födelsedagsfest med bl a lil wayne på scen haha, jovars  inte så svinbra va. i torsdags och fredags va jag i skolan somsagt. i fredags drog jag bussfest och stekar tema, det var väl sådär, va väldigt mycke folk och väldigt mycke allt om man säger så, haha ae orkar inte faktiskt, ele ne jag skiter i att bry mig i allt skit heh. fredagsnatten sov lina hos mig, sedan träffade vi josefine och drog till minneskonserten i blacka, inte så kul då de va svinkallt och blött .. så vi drog hem och bara chillade och åt och chillade och åt , sedan  somna vi vid 12 haha, idag var jag på vårdcentralen, foten har blivit värre och de förvånar mig dock inte eftersom att mitt flyt är så sjukt surt. imorgon får jag se när ele om jag kommer till skolan eftersom att jag ska till vårdcentralen i söderköping för att se om vi ska göra operation i linköping, heh sånt som märks va!

snart måste jag börja plugga, engelska arbetet ska redovisas och framföras imorgon inför klassen, artistvalet var ju lätt men a jag och redovisningar (n)  pusspuss, synd att ni är här och svullar godis med mig h6 <3


svullebulle

hellululu, idag var jag i skolan första gången på en vecka heh. det va faktiskt väldigt
skabb faktiskt. halta runt där och se ut som ett ronnie. faen, inte kul. vi hade ialf nationella prov och jag är väl helt okej nöjd faktiskt, fattade de mesta och jag hoppas på ett G ialf, men vrf skulle jag ha den turen? hih. efter skolan drog jag te stan och sen till Smedby me josefine och kennet och gjorde lite ärenden heh. tog bussen tbx till stan sen och tog en god macka på fräcka fröken med sara & matilda, alltid lika gott och alltid lika najjs me dom ronniebarnen! <3

imorgon är de bussfest och stektema, TAGGGGGGGGGG ! =D

Baby Lovedoll

öh, i can waaalk ! hur glad tror ni jag är huhu ? ;o


dads barbie'bitch

helluuu jävla bildbrist här ! jag har ialf nyss ätit en stadig sallad som pappa gjorde innan han drog till jensa och dom. de va gottgott!, idag var jag också på vårdcentralen och la om såret, heh de blir faktiskt bättre och bättre för varje dag, men jag kan ändå inte gå på benet .. och also, jag måste verkligen på bussfesten på fredag fan ;o
annars händer inte mycke alls. hehe som vanligt dårå ;o



                                                  

pencilin, multivitamindryck och knäckemackor me smält "cheeseost".

heheheeej =D. ännu en dag är jag hemma och knarkar pencilin, kryckor, tv och soffan. just nu ligger jag och kollar på ett inspelat program på medium, ni vet hon allison dubois som drömmer framtiden typ, läskigt.. jag tycker att det är så dåliga program på mornana/ dagarna plus att jag inte har några filmer så de finns inte mycke att göra. detta gör ju också att jag inte är ett dugg trött på kvällarna, eftersom att jag slappar/ sover hela dagarna .. men vasskamangöra? be tills foten är frisk? aee dehär är sjukt jobbigt. jag har nyss ätit upp mina två knäckemackor med sån här ost som finns i scheeseburgare, nivet sån här orange? det smällte jag på och mmmh, så himla gått! de sitter inte fel me ett glas multivitamindryck heller! pusssen säxii mama xoxo



hellululuu puoodles

släpper fjongbilden number one! heeh. som vanligt händer inget sålänge jag går hemma på mina kryckor och ruttnar ronny faeeen. annars såhar jag endast kollat på film, tv och ätit tjockmat idag. och ae´, de gillas fan inte.. jag saknar min josefine fan. inte kuuul







smiiilebiitch

hejhej alla bloggläsare! min fot är såååå himla äckligt ful nu kan jag säga, den är inlindad i bandage och kommer nog vara de i ett bra tag framöver! jag sitter här uppe me kryckor och hela packet. igår var jag på vårdjouren i stan , dom sa att de va 3:e graders brännskada och om jag hade tur skulle jag inte behöva göra hudtranslation, men vi skulle snacka mer om de idag på vårdcentralen! och ne klart jag inte behöver, såret är på min sida!  allt jag hoppas nu är att såret blir bättre tills på fredag, då blir jag nöjd eftersom att det är bussfest då, och det måste jag bara på fan. inte kul annars!

men de blir ingen skola för mig imorgon heller , orkar inte hoppa omkring där tjutandes hah (: men jag saknar er där i skolan hoppas ni har de kul utan mig ! pussss<3

VALBORG

heluu bloggen. igår var kvällen / natten galeeen. jag och 10 till flickor var hos caroline på förfest! - vi drack, rökte vattenpipa och grilllade, de va fetingmysigt. sedan drog vi till stan och folkparken, allt var galet vi åkte karuseller, drack och jag brände sönder foten iihhi, viktor sa att jag inte skulle våga gå igenom elden men de kan jag lova att jag vågade haha. fyfan, går med förband om foten nu ju ;o. men nu ska linda och jag fixa oss och dra in och åka karuseller och dricka yeeh.

pusspuss have a good night!

RSS 2.0