FÖRLÅTFÖRLÅT

bloggandet har blivit seg på den här bloggen fan, kolla in www.hottemptations.blogg.se istället, den uppdateras flera gånger / dag med både facelook, videobloggar, outfits och massa bilder mm.   pussss




hos jesper !

såhär började natten, tilda fick ryck när automaten tog hennes bankomatkort hahhaha.
tilda - aha , och varför skulle jag få ut mitt kort igen då? haha




















vblogg svärtinge


03:49 struntprat



fick en bid från när jag och josefine var med alla dom här grabbarna uppe i åby och latcha , haha underbara fan! :) 





pusssssss



fest hos jesper!

jag tror ni vill vara här, för de skulle jag viljat om jag vore er, förresten tilda skulle ta ut pengar & klart automaten åt upp kortet, hahahaha .  <3  ha en klockren natt , jag ska festa hela natten och imorgon börjar jag jobba 9:45. good luck chuck h6


pusssssssss


nu drar jag till stan& fest YEY

 
 

me right now. vet att bilderna suger fårballe, men jag hade svinbrottom och jag har tappat bort kameran. nu har jag hunnigt bränt sönder mattan med plattången bränt sönder mitt löshå¨r när jag glömde trippeltången i håret så nu är lite av håret brunt yey!    och så har jag hunnit äta dom där goda jordgubbas - sockerkakorna & dricka cola.  nu blir de att dra till stan och dricka annat på FEEEST jao .    heh .    pusssssssss





död

HAHAAHAHAHHA, mamma hölll på att dö nyss . jag är ju såklart hennes ögonsten och jag ramlade nerför hela trappan . haha, ae va bara tvungen att skriva .


fuck me im famous, ele va?

förlåt

förlåt för dålig uppdatering fan. men igår efter jobbet åkte jag och drack lite hos syrran med mamma.  sedan sov jag där i linköping, och idag åkte jag och jobbade klockan 9:45 och jag jobbade över i 1,5 timme så nu är jag äntligen hemma igen!  puh.  så nu känns det bättre.    precis hemkommen från jobbet, blev att jobba till ca halv 4 så jag jobbade över 1,5 timme snäll som jag är !    uppdaterar snart ska duscha och sen fest :D  

 



godnatttttttt

godnatt på er honeypies hehe .

ses imorgon, hinner dock inte blogga på morgonen då jag börjar klockan 8 .. ):   
godnattt <3       pussssss


musikmusikmusik .

dehär vet jag att ni gillar .   100% sommermjusic at bloggen!


flo rida - sugar


pit bull - i know you want me


g.a.s - populär


sen såklart mina vänner! next 3 - (baby) give me a try


(mina vänner igen hhuuh) reggaeteens (next 3) - när vi två blir en


massari- be easy


lil wayne- hot revolver


sean kingston ft. lil wayne - im at war


och sen till sist en live video med mitt ex! hehehheehehhehheeheh :)


än så länge får ni nöja er. nu har ni några minuters lyssnande tack vare mig .   ohyäässs eve är bra yao . hah

pusssssssssssss


paris hilton- BFF.

helu helu, jag kom precis hem från jobbet, och jag har varit sjukt jävla stressad.  men eve fixarN fixart ofc.   nu sitter jag och kollar på parits hilton , new BBF hahaha,   om jag hade varit med i programmet hade jag vunnit troligtvis , eller hur?  hiih .     imorgon har malin (min käre syster) flyttat fram min arbetstid till 8:00 - 19:15 istället för 12:00 - 19:15, faan. men de blir ju ändå lite extra moneymoney heh. de är helt okej bra !   hon sover även här inatt så vi ska snacka lite om jobbet och så.

kollade även lisebergsresor , det blir så snart jag är klar med jobbet yessss.

pussssss :]
får se vad jag hittar på för inlägg sen!


j*vla nkpg

ååh, jag hatar de här.       när jag jobbat klart och fått pengar och allt så drar jag ifrån norrköping fan, hatar staden .

nu är det jobb, pusshej .



young mula baby

vad kan man mer säga än att han är den bästa av alla? så jävla väääärd.

<3



part 2.



min absoluta favorit :')


evelina tycker till !


till shoppinglistan :

  • (om ni inte har) locktång! 

sjukt fint med stora härliga lockar till alla outfits.

  • starkt färgade kläder

rosa , grönt, blått, lila, gult jo allt som ni känner för. detta gör att ni får ett extra öga på er på stan ;)

  • vågade kläder

ta gärna på dig magtröjan om du har någon, sjukt snyggt när dom är lite pösig och sitter åt därnere . gärna i något gulligt mönster/ motiv . tummen upp för det verkligen .  våga även fixa frillan och ha olika frisyrer, ta på dig ett par solglasögon och skippa sminket. jätte fresht!
 

att göra

  • jobba och tjäna pengar,

 det kommer du tacka dig själv för efter. kanske är dyngjobbigt för stunden men bättre än att stanna hemma. när du jobbar får du oftast bättre rutiner och känner att du gör något bra jobb & gör något utihuvudtaget!

  • var ute mycket

va ute mycket, på kvällarna , nätterna passa på när vädret & speciellt värmen är som det är. hur mysigt är det inte att sitta ute och grilla på kvällarna medan man tar och dricker ?  helt underbart enligt mig .

  • gör spontana saker

åk överallt där du känner för, om du inte är 18 köp ett busskort som räcker långt och dra bara, ta med dig kläder, pengar och åk dit du känner för. träffa mycket nytt folk och lär känna mycket nytt folk. de här älskar jag . bry dig inte om vad andra säger, gör vad fan du vill!



se vad jag fick till .   nu måste jag gå ner , mamma får damp sen ska jag snart till sörping ,
pusss på er ! :)



godmorgon sunshines

idag vaknade jag med ett leende på läpparna, (de lät fint va?) nae men jag känner en stor lättnad över hela mig. men varför får ni inte veta! igår somnade jag som vanligt i soffan men gick sen in och la mig på alla kläder , glasögon, rakhyvlar och ah allt som fanns i sängen men jag sov perfekt ändå, för när jag vaknade kände jag mig snygg & fresh huuh. tro det eller ej , men mitt ansikte blir babylent när jag sover med foundation !

men iallafall, jag vaknade ca 7 i morse utan att klockan ringde? helsjukt ,  men jag somnade om och nu sitter jag här. känner mig jätte utvilad och tänkte göra lite pomme till frukost tror jag , jag är väldigt sugen ..  klockan 1 blir det vårdcentralen sedan snabbt till jobbet och jobba jobba jobba jobba . onsdag torsdg såg jag på schemat igår va tidiga dagar så då blir de nog shopping / stan!     men nu ska jag städa rummet igen .. mamma får tuppjuck där nere .




pussssssss.


godnattt!

godnatt sötnosar            .
hoppas ni sover snyggt inatt för min skull!

puss från mig !       







gamla bilder, ohneej!

 
ohmy good. eve släppte flera år gamla bilder. ohooo, och oyess lika snygg va jag då (:
hahahaha.   snart ska jag gå och se tv tror jag, inatt sov jag i soffan så måste sova bra inatt om jag ska orka med morgondagen heh. ele iöfersig, jag pallar de mesta fan ,   pussssssss på rumpan .



dag + disssssss.

hej bloggen! här sitter jag med mitt godis och min cola, kom hem för jobbet för ett tag sen och jovisst jag har jobbat 11, 5 h . mummma klirr i kassan! varit lagom med folk i butiken och så , så det har varit helt okej. imorgon blir det att dra till vårdcentralen och checka foten & lägga om. tro mig jag ska aldrig tro jag är super women igen vid eld! hehe.

idag blir det en kort diss .



jo exakt vad jag känner nu .  vi har haft hyresgäster eftersom att vi har mer än ett hus på gården. (hoppas ni läser de här , hyresgäster. om man kan kalla er det?)  dom har inte betalat räkningen på flera månader och de är helt sjuka i huvudet. nu har dom tagit husnycklarna när vi slängde ut dom så dom kan komma tillbaka närsom helst och bara gå in. sen så har dom snott grejer i huset, förstört och allt vad dom gjort.   dom har fått rida mina hästar mm gratis och allt. de dom borde vara är tacksamma, men bara så ni vet . nästa gång ni kommer så får pöjkarna stryk av mig ialf . huhu,   så dra åt helvete, erat liv är inte värt att leva, ni har inget liv . varken pengar ele något . så dra åt helvete ;)





pussssssssss



oh ah ah ah .

on our way to konsum to bye food and snackish with a gubbstrutt who had snott a klockish.   ahokej .


 

 




solen skiner och himlen är blå , åh vad det är skönt at leéva då . noooot. ganska mulet ut och när jag va i stan så var de endast 22 grader!  inatt har jag ialf sovit hos josefine med sebba och basse. igår så var de grillfest hos henne och jag åt mina älskade honungsgrillade revbensspjäll  & pommes . muuumma, till de några cider & lite öl på bordet!  somnade runt 4-5 då folk ringde va 5:e sekund och bad mig komma ut (jag som inte är i åby alllt för ofta). idag blev de att kolla på step up 2 och det är fan sjukt hur bra dom dansar i filmen good also, jagvet att filmen är gammal , men orka bry sig. 

 visar här nere !
 


låten i som dom dansar till heter bounce-  timbaland ft  justin timberlake .

lördag vblogg

fråga mig inte ,  jag är inte så snäll som jag ser ut :)
mohahahahhaah. .

a&f <3

nu ska jag gå och fixa lite grejer tills morgondagen, vi hörs imorgon fina läsare!  puss på er <3

jag har förresten fått jättesaknad av alle& flash :'(


 
alle             <3                                                                                  flash                 <3



nu drar mamma internet, pussss på er.






videoblogg


ryck

precis hemkommen ifrån jobbet ! mamma ryckar där nere så jag måste gå ner och städa rummet, för jag har kläder överallt.  skriver snart igen!

pusssss .



godmorgon

nu är jag nyvaknad (kan man säga så?) och klockan är 5 över 12, börjar jobba 13:15 så jag måste skynda mig för att hinna äta, fixa mig mm.  idag jobbar jag till 19:15 så jag stänger butiken, hinner då inte göra annat än att åka hem och bara chilla. köper väl lite godis på fixpunkten och chillar här.  imorgon är de partytaggggg!   sommar har fan pågått ett tag och jag festar mer när det är skola? inte rätt, inte rätt .


en helt vanlig bild påväg till jobbet bara. puss på min väska och innehållet,
allt en brud som jag behöver!




pussss  på er!


låtar

sommarlåtar som man bara kan älska såhär , tårar i ögonen när man lyssnar på den ena låten , tror ni kan lista ut vilken faktiskt ..

african queen





me love - sean kingston


underbara sommarlåtar ! verkligen 

pusss


stan

nu är jag precis hemkommen från stan!  har varit där med först linda och stina, sen drog dom och jag träffade sebba, basse vp och alla.  sen kom även boba och said så vi va med dom hela kvällen, dagens inköp blev ett par spetsstring från gina och sen köpte jag en tröja från cubus.   älskar grabbarna <3.   imorgon blir de att jobba i affären igen! skönt för det är inte så  varmt där inne eftersom att vi måste ha jeans och skjorta, sexigt va?


hittade en strand mitt i stan då, bara jag som fixar sånt .

 
texten säger allt


sniigga byxor jag köpte idag va? träffade rasse, lika dana . haha kände mig
inte lika unik längre , haha .


shopaholics

hej bloggisen, igår hann jag inte blogga för jag försov mig sen kom axel med bilen och skjussa mig till jysk, sedan drog jag och köpte kläder, ska ta kort på allt sen men de blev 2 par skjorts, ett par rosa chinos, en vit tröja och en väska. sedan köpte vi glas och sen träfffade vi sayid, boba, sebba & måns. trevlig trevligt!  men nu ska jag till vårdcentralen och lägga om fothelvetet. sedan blir de stan igen! pusspuss


RSS 2.0